Kadhafi inspirálta Berlusconit az unga-bunga partikra

Fiatal pucér nők kihívó táncot lejtettek, és „fizikai örömöket” szereztek Silvio Berlusconi olasz miniszterelnöknek – a 17 éves Ruby, az olasz szexbotrány főszereplője szerint így néztek ki a Berlusconinál tartott híres uunga-bunga-partik. Ruby azt vallotta, az olasz kormányfő egyszer elmesélte neki, hogy Moammer Kadhafi líbiai vezető háreme nyomán találta ki az unga-bungát.
Részletesen leírta az „unga-bunga” partiként elhíresült szexuális töltetű összejöveteleket rendőrségi vallomásában Ruby, Silvio Berlusconi olasz kormányfő legújabb szexbotrányának fiatalkorú főszereplője. A 17 éves, Ruby néven ismert marokkói lány miatt kell a kormányfőnek áprilisban hatalommal való visszaélés és kiskorúakkal folytatott szexuális viszony miatt bíróság elé állnia (erről itt olvashat részleteket).
A la Repubblica című olasz lap pénteken hozta nyilvánosságra a milánói éjszakai klubokban ismert hastáncos, Karima el-Mahroug, művésznevén Ruby Rubacuori („Szívtipró Rubin”) vallomását. „Vacsora után lementünk egy terembe a földszinten, ahol kezdetét vette az unga-bunga” – mondta Ruby a lap szerint. „Minden lány meztelen volt, és nekem az a benyomásom támadt, hogy egyre kihívóbb szexuális mozdulatokkal versengenek Berlusconi figyelméért.”
Egyik vallomásában Ruby visszaemlékezett az első találkozására a „Lovaggal” annak egyik villájában 2010 elején: „Azon az estén Berlusconi elmagyarázta nekem, hogy az unga-bunga egy hárem, amely barátja, Kadhafi (Moammer Kadhafi líbiai vezető) ötlete nyomán született, és az a lényege, hogy a lányok levetkőznek és ‘fizikai örömöket’ szereznek neki.”
Rubyt saját bevallása szerint a kormányfő hívta meg a partikra. „Felvitt az irodájába, és azt mondta, teljesen megváltozhatna az életem, ha részt vennék az unga-bungákon.” A lány a vallomása szerint először visszautasította az ajánlatot, majd belement a dologba, de, mint állította, visszafogottabban viselkedett a többi lánynál. „Sosem vettem le a ruhámat, és sosem viselkedtem kihívóan. Én voltam az egyetlen lány, aki magán hagyta a ruháját, és hogy legyen mit csinálnom, időről időre italt vittem a miniszterelnök úrnak.”
Az ügyészség szerint a „Lovag” szeretné megakadályozni, hogy Ruby felfedje a rendőrségnek kapcsolatuk természetét, különös tekintettel arra, hogy fizetett-e a lánynak szolgáltatásaiért. Berlusconi elismerte, hogy „bűnös, mint a világon mindenki”, és azzal vádolja a „puritán” ellenzéket és a bíróságokat, hogy jobb híján így akarják őt eltávolítani a posztjáról.

Vélemény, hozzászólás?