Káma szutra

A káma elve, hogy öt érzékszervünk, a hallás, érzékelés, látás, ízlelés és szaglás az agy és a lélek és a nemi szervek segítségével nyújtson élvezetet. És ez az elv ugyanolyan helyénvaló ma is, mint 400 táján volt Indiában. A Káma Szútra valamikor időszámításunk szerint 100 és 400 között keletkezett, az ősi nemességnek írta Vátszjájana. Férfiaknak készült, mert a nők társadalmi helyzete akkoriban még igen alacsony volt. Ettől persze még nem közönyös a nők vágyai iránt, mert több oldalon is taglalja, miként izgassák fel a férfiak partnernőjüket. Leírja a pozíciókat. Részletesen foglalkozik a témával: leírja a csókot, a különféle simogatásokat, és ha a nő végül kielégítetlen maradna…

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

A bőr: A bőr az emberi test legnagyobb szerve, amely gazdagon el van látva érzékeny idegvégződésekkel, és a legkisebb érintésre, a nyomás vagy hőmérséklet legcsekélyebb változására is reagál. Egy asszony bőrének hat négyzetméternyi területén átlagban 1500 receptor, köztük érintésre érzékeny idegvégződés található. A bőr érzékenysége testrésztől függően változik, és az erogén zónák érintésre különösen érzékenyen reagáló helyek közé tartoznak.
A mell: Kevés testrész bír olyan szexuális vonzerővel, mint a női mell. A mellbimbó és a körötte levő terület igen érzékeny. Egyes nők pusztán a mellbimbók kézzel vagy szájjal való ingerlésével elérhetik az orgazmust. Sok férfi fel sem fogja, milyen fontos a cirógassák. Sokszor még olyan férfiak sem szánnak annyi időt erre, mint partnerük szeretné, akik tisztában vannak azzal, milyen örömöt adhatnak így.
A fenék: Akárcsak a női mell, a fenék is egyszerre szolgál a figyelem felkeltésére és gyönyörforrásul. Mindkét félnek egyformán kellemes lehet, ha a férfi szorongatja, dörzsöli, finoman paskolja vagy csókolja, harapdálja partnere popsiját. A nőnek pedig ugyanolyan jóleshet, ha ő teszi mindezt társával.
A láb: Egyesek szemében a szex és a láb közötti egyetlen kapcsolat a lábfetisizmus. De gondolj csak arra, milyen jelentősége van a lábak a masszázsban és a keleti gyógymasszázsban! A láb sok gyönyör forrása lehet, a lábujjak is igen érzékenyek. A combok érzékeny belső részét lehet simogatni, nyalogatni, csókolni. Meglepően érzéki lehet a boka egyes részeinek, a lábikrának és a lábujjaknak izgatása.
[Szex Dr]

Vélemény, hozzászólás?