Karsai Zita hazaugrott Dubaiból ahol élvezi az életet

karsai_zita_elvezi_az_eletet_dubaibanKarsai Zita október óta először látogatott haza Dubaiból, s egy váratlan show-val kápráztatta el a közönséget a Sugarbird ruhamárka szombat esti divatbemutatóján. Két vizes palackkal a kezében jelent meg a színpadon, majd dögös csípőrázás közepette elkezdte magára önteni a hideg nedűt. A produkciótól még a háttértáncos fiúknak is elállt a szavuk, hisz Zita csak egy falatnyi topban és szexi sortban rázta a forró ritmusokra. A tikkasztó hőséget Zitának már sikerült megszoknia, hisz tavaly október óta Dubaiban él férjével, az egykori olimpikon atlétával, Margl Tamással, aki edzői állást kapott. Zita is befutott, a hírek szerint egy exkluzív szórakozóhelyen táncol.
– Nagyon élvezzük a kinti létet, az egész életünk nyaralás. Minden reggel a híres pálmaszigeten kávézgatunk, ebédelünk, a stressz teljesen ismeretlen fogalom errefelé. Már jó néhány barátunk van ezen a mesés vidéken, de azért visszahúz a szívünk az otthoniakhoz is. Az időjárásra sem lehet panaszunk, bár bevallom, néha már sok az ötven fok árnyékban – mesélte nevetve Zita férje.
– Zizi már rettenetesen várta, hogy hazalátogassunk, de sajnos már a héten vissza kell mennie egy versenyre. Most lesz ugyanis a Dubai Dance Festival, amin a párom is indul egy tánciskolával. Ám úgy tervezzük, hogy nyáron néhány hétig itthon vakációzunk – árulta el Tomi.
[Zita] Karsai Zita meztelen pinás fotók és szexvideó – Karsai Zita vetkőzik az FHM magazinnak – Karsai Zita erotikus fotók és szexvideó

Vélemény, hozzászólás?