Karsai Zita pinája tornászpózokban, élete Dubajban

A ruháitól egy magazin kedvéért már korábban megvált 31 éves Zizi depressziós népnek tartja a magyart. Dubajból ahol táncol,  viszont a múzeumokat hiányolja, ahová egyébként nem biztos, hogy elmenne. Dubajban most 45 fok van, de már megszoktam. Teljesen más kinn az élet – nyilatkozta a táncos hazai villámlátogatása alatt. Karsai Zita meztelen képek itt, vagy kattints a képre:

karsai-zita-a-pinajat-izgatja

– Nem anyagilag jobb a helyzetem kinn, hanem lelkileg. Ez az ország depresszív, és tökre megértem, hogy miért… Én nem vágyom sokra, csak arra, hogy legyen nyugalom, és tudjam hogy mindig van mit enni. Persze hangsúlyozom, hogy az sem normális, ami ott van! Az egész ország egy mű, plasztik világ: nincs kultúra, 40 éves az állam, gyakorlatilag mindent gyorsan átvettek. Baromi jól meg van csinálva minden, de nem lehet elmenni egy múzeumba… Még ha nem is megyek el, akkor is látni akarom az autóból, amikor vezetek – mondta Karsai Zita.
Ki ez a nő? Karsai Zita 1979-ben született Budapesten. A Pécsi Művészeti Szakközépiskolában, majd a Talentum Nemzetközi Tánc- és Zeneművészeti Szakközépiskolában tanult. 1998-tól televíziós produkciókban szerepelt. 2002-ben szerződést kapott a Nemzeti Színházban és a Pesti Színházban is. Londonban, majd Mallorcán, később pedig Ibizán kapott szerződést. 2006-ban tért haza, hogy benevezzen a Megatánc című tehetségkutató műsorba.
[Babes] Éttermi táncos lett Karsai Zita – Karsai Zita bugyit villatott az esküvőjén – Karsai Zita nedvesen videó – Karsai Zita erotikus fotók és szexvideó

Vélemény, hozzászólás?