Kelemen Anna újabb szóló pornója

Az explaymate Kelemen Anna úgy néz ki komolyaan gondolja, hogy pornós díva lesz. Az explaymate Choky Ice-ék után sem tétlenkedik a pornóiparban, egy újabb filmben Kelemen szólóban szerepel egy vibrátor társaságában. Magyarul egy vibrátorral igyekszik kielégíteni önmagát. Elég mélyrehatóan vezeti be vaginájába a gagyi segédeszközt.A videó mindemellett bizonyíték arra, hogy Kelemen nem terhes, csak nagy a hasa.
Úgy tűnik, Kelemen Anna egy időre telítődött a Kid Jamaica és Choky Ice okozta élménytől, legújabb pornóvideojában ugyanis már szólóban nyomja, megkímélve így arcát az ejakulátumtól. A legújabb produkcióra a Velvet egyik olvasója hívta fel a figyelmet, vagyis, hogy – szavaival élve – a Kelly Lenox művésznévvel tevékenykedő egykori playmate mostanság sem tétlenkedik.

A videóból mindemellett az is kiderül, hogy Kelemen Anna a korábbi nézői feltételezésekkel szemben nem terhes, egyszerűen csak nagy a hasa (ami az előző filmhez képest nem nőtt), vagy ahogyan Choky Ice fogalmazott: Kelemen nem dagadt, csak túlsúlyos. Az explaimate-ről egyébként az a hír járja, hogy az interneten is hirdeti testét: a Blikk információi szerint ő az, aki a hirdetésben megadott telefonszám megcsörgetése után bejelentkezett a vonal túlsó végén. Ezzel szemben a Stop.hu úgy informálódott, hogy nem Kelemen Anna szólt a telefonba, ráadásul a szexoldalon jelzettekhez képest a nő csupán escort szolgáltatást vállal, vagyis elkísér úriembereket rendezvényekre.
Kelemen Anna bulvár, szex, erotika, pornó: Kelemen Annával egy kúrás negyvenezer – Kelemen Anna, már érett asszony kategóriában pózol – Kelemen Anna backstage videó – Kelemen Anna nem szereti az arcán a a gecit – Kelemen Anna újra seggbe kúrva 2010 pornó – Kelemen Anna újra pornózik videó – Kelemen Anna Kelly Lenox néven újra pornózik – Kelemen Anna végbélnyílása – Kelemen Anna átbaszta Hajdú Pétert – Kelemen Anna jó híre megsérült – Rendőrök keresik Kelemen Annát – Kelemen Anna és Erős Melinda gruppenszex videó – Kelemen Anna seggbe dugva – Kannácska szex – Kelemen Anna pornóvideók letöltése

Vélemény, hozzászólás?