Kendra Wilkinson házipornója

kendra-wilkinsonMegdöntötte az eladási csúcsokat a playmate Kendra Wilkinson május 26-án megjelent, még tinikorában, szilikon nélkül készült szexvideójának, a Kendra Exposednak a teljes 27 perces változata, írja az abc news.
– Nagyon remélem, hogy senki nem úgy tekint majd rám, mint egy pornósztárra, kérem, ne is játsszák le. Én vagyok, a felvételen de mégsem – nyilatkozta Wilkinson a múlt héten megjelent szexvideójáról, ami a Kendra valóságshow utolsó része után jelent meg. Kendra hozzátette, nagyon nehéz feldolgoznia az esetet. Fotók itt láthatóak. Pedig a főszereplő tudtával rendezték meg a szivárogtatást a Radar Online szerint. Egy videóforgalmazó céget előzött be a Vivid Entertainment  megosztó portál. A hírek szerint megállapodtak Hugh Hefner egykori barátnőjével, hogy a bevétel felét ő kapja, később ügyvédjéhez pedig csak azért fordult, mert ő maga akarta kiadni a házipornót. Sokszor a felvételen szereplő személy tudta vagy akarata ellenére jelenik meg a produkció, ismerte el David Joseph a hasonló filmeket közlő Red Light District cég elnöke. A még mindig nagyon kedvelt One Night in Paris esetében először még tartottak a Hilton családtól, különösen, mikor azt hallották, hogy Donald Trumpot feldúlta a videó, és minden követ megmozgat azért, hogy kivonja a forgalomból.
Kialakult a celebpornó: 20 millió dollár bevétellel később Joseph már tudja, hogyan védje le a videókat és sokkal tapasztaltabb a forgalmazásuk terén is, az egyik legprofitképesebb iparággá vált ez az üzlet a pornóbirodalmon belül. Most már gyakran megkeresi egy-egy filmmel egy híresség menedzsere vagy ügynöke, vagy egy barátja, aki lefeküdt az adott celebbel. Kevin Blatt – aki ügynökként tevékenykedik az iparban, nincs honlapja és nem is forgalmaz dvd-t, csak információkat gyűjt – saját magát a pornó Robin Hoodjának tartja. Olyan kazettákat keres, amiknek nem szabadna a piacra kikerülnie, ezeket megszerzi és jó pénzért visszajuttatja a tulajdonosához. De ezen kívül dolgozik a másik oldal számára is: a Paris Hilton-féle alkotásokkal kereskedik.
Blatt azt mondja, mikor Paris Hilton és Kim Kardashian videója elérhetővé vált, a két nő karrierje teljesen új irányba terelődött. A szexvideók kikerülése otthonról nem véletlen baleset, hanem egy fontos stratégiai lépés a híresség részéről: így újra vissza tud kerülni a rivaldafénybe. Paris, Kardashian, Dustin Diamond, Amy Fisher , a pankrátor Chyna vagy a színész Tom Sizemore  újra a középpontba kerültek. Eddig nem fordult elő, hogy valakinek a karrierjére negatívan hatottak volna ezek a művek, a közönség mindig pozitívan reagált rájuk, magyarázta Blatt, aki ki is emeli Chynat. A karrierje eléggé stagnált, de mikor a megnézhették a videóját, újra a címlapokra került, sőt még Howard Stern műsorában is feltűnt.
Chelsea Handler állítja, hogy ő csak a poén kedvéért vette fel, amint éppen lepedőakrobatikázik. Egy showműsorban elmondta, hogy valaki egy millió dollárt ajánlott ezért a felvételét, de ő nem adta. Blatt úgy véli, hogy már csak a videó létezése is ráirányította a reflektort Handlerre.
A Vivid Enterianment tette közzé azt a filmet, amelynek középpontjában Kim Kardashian látható. A cég egyik fejese, Steve Hirsch asztalán minden nap új anyagok fordulnak, folyamatosan keresi a következő nagy dobást. Felajánlottak egy Tiger Woods videót is nekik, de miután nem tudták eldönteni, hogy valóban ő szerepel-e benne, inkább passzolták a lehetőséget. Néhány celeb néha úgy dönt, hogy pert indít annak érdekében, hogy ne kerüljön nyilvánosságra a tőlük megszerzett videó. Kid Rock és Colin Farrell a filmjük ügyében sikerrel járt a bíróságon. Mindy McCready countryzenésznek ugyanez nem sikerült. Hirsch leszögezi, az énekesnő szerződést írt alá, hogy megcsinálja ezt a filmet, ám később meggondolta magát. A premier után néhány héttel McCreadyt kórházba szállították túladagolás miatt. Manapság már mindenkinek van kamerája, nem meglepetés tehát, hogy az emberek kísérleteznek vele. Hirsch azonban figyelmeztet, hogy a leforgatott anyagokat el kell zárni, ha nem teszik, akkor könnyen hozzájuk kerülhet.

[Videók] Csisztu Zsuzsa erotika ma és régen, Bea asszony Győzike felesége meztelen archív, Az amatőr pornó mindent visz, Homemade naked Photos, Milton ikrerlányok pornóznak Milton Twins, Meztelen szőke focista feleség szexjelenetben, Homemade amatőr pornóképek

Vélemény, hozzászólás?