Kiszel Tünde ápolatlan pinája és haja

kiszel_szoros_pinaKiszel Tünde 210 naptár kapcsán egy kis retró: szőrös pinás képek itt. Potyó József Kiszel Tünde volt fodrásza kitálalt. A neves hajszobrász olyan sztároknak készíti a haját, mint Zimány Linda, Dukai Regina vagy Debreceni Zita. Éveken át volt Kiszel Tünde műhajának ápolója is. A munkakapcsolatuk azonban megromlott és Potyó a Borsban üzent Tüncinek: Tünde az életben többet ne menjen hozzá, és sehol ne állítsa azt, hogy köze van a frizurájához.
„Éveken át csináltam Tünde haját” – mondta Potyó József a lapnak. „Nem fizetett az alkalmanként 250 –300 ezer forintba kerülő póthajért, hanem reklámozott cserébe. Ez egy darabig ment is, de egy idő után észrevettem, hogy Tünde nem foglalkozik a hajával. Nem kezelte, nem vigyázott rá, nem mosta meg eleget. Két-három órákat késett az előre megbeszélt időpontokról, a tőlünk kapott hajkeféket pedig nem használta, elvesztette, és mindig újért kuncsorgott.”
„Többször figyelmeztettem, hogy próbáljon meg törődni a kinézetével, mert nekem nagyon kínos cégér egy ápolatlan hajú vendég. Nemcsak az estélyeken kell makulátlanul kinéznie, hanem a hétköznapokon is, hiszen akkor találkozik az átlagemberekkel.”
A fodrász szerint Tünde néha olyan elhanyagolt állapotban mutatkozott, hogy kirúgta. „Közöltem vele, hogy nem csinálom meg a haját, mert égés, ahogy kinéz. Azt válaszolta, ügyvéddel jön vissza.”
Tündét nem érte váratlanul fodrásza vádaskodása, pedig két hete még maga kérte, hogy egy róla szóló cikkbe feltétlenül írjuk bele Potyó nevét.
– Már nem hozzá járok, de Józsiról nem mondok rosszat még ezek után sem, nem piszkítok oda, ahol eddig ettem. Köszönöm a közös munkát, és mielőbbi jobbulást kívánok neki – zárta rövidre Kiszel.
Kiszel Tünde 2009-ben celeb partyval ünnepelte a születésnapját, de ez nem volt mindig így. „Gyerekkoromban még ugye velem voltak a szeretteim, a drága családom, de sajnos azóta már őket elvesztettem. Annyi szeretetet és megértést kaptam tőlük, hogy csak meghatódva tudok visszagondolni ezekre az időkre” – meséli a tabutv.hu riporterének a szőke szépség, aki szerint őt a mai napig fentről figyelik a szülei.
– Most remekül érzem magam. Örülök, hogy eljöttek a szeretteim, barátaim, támogatóim és a családom. Gyönyörű ajándékokat kaptam és sokat. Donatella az én szemem fénye, és azt gondoltam, hogy tiszteljük meg az estet azzal, hogy őt is egy szép ruhába öltöztetjük – meséli a Tabu Tv videójában Kiszel Tünde, akinek minden szülinapja emlékezetessé válik valami miatt.
További Kiszel Tünci szex, erotika, bulvárhírek: Kocsis Orsi és Kiszel Tünde a diliház sztárjai – Kiszel Tünde 2005 – A Puruttya megtalálta Kiszel Tündét