Kiszel Tünde fiatalkori szexképei

Kép Kép Kép Kép
Kiszel Tünde állatpornóval alázva – Kiszel Tünde flörtölni tanít – Kiszel Tünde sikere a Török paliknál – Ifjú bikákra bukik Tünci 

Kiszel Tünde: A pornós szégyellje magát, én nem fogom! Engem nem kell retusálni! Jogi lépéseket fontolgat a bulvársztár, mert úgy érzi: lejárató hadjárat áldozata lett – Kiszel Tünde szerint neki semmi szégyellnivalója nincs a múltjában. Nem bűnöző, mindig becsületesen élt és dolgozott, és semmi kivetnivalót nem talál az egyik hetilapban leközölt régi fotóin – szögezte le Kiszel Tünde, hozzátéve: egyedül a szemöldöke nincs kiszedve azokon a képeken, manapság mindent el lehet tüntetni, de azokban az időkben erre nem volt lehetőség.
Több ezer lány közül választották őt ki, a kornak megfelelő képek készültek róla. Tünde szerint az szégyellje magát, aki pornózik, neki nem kell. Retusálatlanul is képviseli a szépséget, míg a mai címlaplányokon napokig dolgozik a képszerkesztő program – vélekedett Kiszel Tünde.
Kiszel Tünde, aki most is igen népszerű a férfiak körében, félakt-fotót is vállalt fiatalon, és szerepelt a Tutti Frutti című műsorban.
Szigorú határokat szab azonban magának. Leszögezte: felnőtt filmekre komoly anyagi juttatás ellenére sem mondana igent. Nem vállalna durva aktot sem vállalna, vagy olyasmit, amiből “nem tudna jól kijönni”. A meztelenkedésről egyébként úgy vélekedik Tünde: egy falatnyi ruhadarab mindig kell ahhoz, hogy az ember szexis és izgalmas legyen.
Tünde egy alkalommal kíváncsiságból ellátogatott a nudista strandra is. Ám nem érezte jól magát. Mint mondta: ő elég régimódi és konzervatív, ez a közeg feszélyezte. Azt sem találta túlságosan ízlésesnek, hogy “löttyedt” testű öregurak is úgy mászkáltak, teljesen meztelenül. A sztár azóta nem nudizik, de szereti a monokinit, mert nem szívesen látja magát csíkosan.