Kollár Betty táncosnő, Pirner Alma tanítványa

pirner_alma_kollar_bettiKollár Betty személyében egy 29 éves ingatlanközvetítő lett a Miss Poledance Hungary 2009. győztese. Pirner Alma tanítványa egy esztendőn keresztül képviseli hazánkat a rúdtánc világversenyeken. A leglátványosabb produkciót a Dollhouse Tánciskola növendéke, Kollár Betty (29) adta elő, aki civilben egy ingatlanközvetítő cégnél dolgozik. A filigrán alkatú hölgy szinte odatapadt a rúdhoz, és a fizika törvényeit is meghazudtoló pózokat, formációkat mutatott be. A lenyűgöző teljesítményt a zsűri is díjazta: a budapesti lányé lett a fődíj, a korona és a lehetőség, hogy képviselje hazánkat a rúdtánc világversenyeken. Az est zárásaként Pirner Alma, a verseny háziasszonya újra előadta – 6 méteres magasságban – azt a légtornász show-ját, amellyel három évvel ezelőtt megnyerte a Miss Nude Canada sztriptíz versenyt, ezáltal első európai hölgyként lett a vetkőzés világbajnoka.
A krómrúd körül forgott a világ szombat este a Symbolban, amely a Miss Poledance Hungary 2009-nek adott otthont. Kilenc magyar lány nevezett az új látványsport, a rúdtánc versenyére, ám a rendezvényt Fortuna asszony nem vette kegyeibe. Az egyik versenyző még a felkészülési időszakban leesett a rúdról, összetörte magát, és kórházba kellett szállítani. Versenytársát az újinfluenza döntötte le lábáról, míg ketten váratlanul visszaléptek. Az öt fős mezőny viszont elkápráztatta a népes számú közönséget, akik között felbukkant Szentgyörgyi Romeó, Völgyi Zsuzsi, Erdőhegyi Brigitta, Kustánczi Lia és Dopeman is. A törékeny alkatú versenyzők akrobatákat is megszégyenítő ugrásokkal és csavarokkal, illetve erőelemekkel bizonyították, hogy a rúdtánc inkább áll közel a sporthoz és a cirkuszhoz, mint a füstös kocsmák világához. A show része volt, hogy a versenyzők extrém ruhákban adták elő produkciójukat a rúdon. A férfiak legnagyobb örömére azonban az egyik fellépő melltartója egyszer csak elengedte magát. Az erotikus villanás végzetesek bizonyult, ugyanis a Rúdtánc Világbajnokság nemzetközi zsűrije azonnal kizárta a hölgyet a versenyből, hiszen a szabályzat értelmében szándékosan vagy véletlenül sem szabad intim testrésznek felbukkannia a sporteseményen. A képek Pirner Alma és Kollár Betti. Linkek: Pirner Alma ex pornós és Mészáror Dóra ex pornós és showgirl szexvideó itt.
Kollár Betty a Csillag születikben: Nemcsak a pasik, de a nők is rágerjedtek Kollár Bettyre, a Csillag születik szexis rúdtáncosnőjére. A rúdon pörgő szépséget lányok tucatjai ostromolják a szombat esti adás óta, amit Betty nem is bán. Szőke, szexis, izmos és rúdon pörög – nem csoda, hogy a férfiakban fellobbantja a tüzet Kollár Betty, a Csillag születik rúdtáncosnője. A szépséget ráadásul nem csupán az erősebbik nem tartja izgatónak, a nők is rágerjedtek. Tovább a teljes cikkre

One thought on “Kollár Betty táncosnő, Pirner Alma tanítványa

Comments are closed.