Larion Zoé nem akar pornózni

Larion Zoé nyuszijelölt fél a mellrobbanástól, de hívták pornózni! A a Blikk szépe mesélt veszélyes műmelléről és arról, hogy őt hívták pornózni, de ellenállt.

A Blikk szépe verseny tavalyi győztese a korona mellé járó egymillió forintos nyereményéből alapítványt hozott létre. A lány kilenc éve foglalkozik fotózással, az egy hónapja megnyílt kiállításának anyagát pedig ma elárverezi.
– Közel száz képet árverezünk el, az elmúlt 4-5 év terméséből válogattunk fotós barátaimmal. A befolyt összeggel az általam létrehozott alapítványt támogatjuk, aminek a célja az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, nevelés, oktatás és a hátrányos helyzetűek, munkanélküliek megsegítése – nyilatkozta a Blikknek.
Zoé szekere beindult, amióta megnyerte a Blikk szépe versenyt, hiszen felkerült a CKM magazin címlapjára, döntős az idei playmate-választáson, ráadásul műsorvezetőként is bontogatja a szárnyait egy tévécsatornánál. A hétfő esti nyilvános árverést követően pedig bárkinek a falát díszítheti a csinos modell egyik meztelen fotója.