Lázár már a második randin megdugta Andreát

kovacs-lazar-andreaGyorsfagyasztott kajával vette le a lábáról, s már a második este ágyba vitte szeretőjét Kovács Lázár. A Frizbi Hajdú Péterrel felvételén Andi újabb részleteket árult el a kapcsolatról.
Megismerkedésük napján már csókolóztak, a második alkalommal pedig már szex is volt. Kovács Lázár szeretője Hajdú Péter vendége volt, s a műsorban megmutatta kisfiát, a szakács gyermekét. Andi a Frizbi forgatásán elmesélte első szexuális élményét a családos Lázárral.
– Miután elkérte a számomat, felhívott, s még aznap este találkoztunk, iskola után – emlékezett Andi. – Felmentem hozzá. Azt mondta, ne aggódjak, még nem szeretne velem lefeküdni. Csók már ekkor volt. Éjfél körül indultam haza Kecskemétre. Hajdú az első közös éjszakáról is kifaggatta vendégét.
– A második alkalommal már volt szex – árulta el Andi, aki érdekes részleteket árult el a titkos románc első forró éjszakájáról.
– Mirelit pizzát készített vacsorára. Elment zuhanyozni, nekem meg szólt, hogy gyújtsam be a sütőt. Akkor még nem tudtam főzni, arról sem volt fogalmam, hogyan kell kezelni a sütőt. Azóta minden megváltozott, és büszkén mondom, hogy főzni Lázár tanított meg – mesélte Andrea, aki a TV2 műsorában arról is beszélt, hogy mióta szakított a szakáccsal, csak egy féléves kapcsolata volt egy nagykőrösi fiatalemberrel, akitől teherbe esett, de azt a magzatát elveszítette.
További cikkek: Lázár összekotyvasztott magának egy zabigyereket – A Chelsea focistája felkúrta csapattársa feleségét – Nős férfiak, akik fizetnek a szexért – 10-ből 8-an csalnák meg párjukat érett korban – A bukott angyalok a pokolra jutnak – Molnár Anikó két férfivel csalta Bochkort – Lothar Matthäus neje félrekúrt

Vélemény, hozzászólás?