Lehet szeretni egy dildót? Pálinkás Anett szerint igen!

Lehet szeretni egy dildót? A Szexplaza.hu online szexshop internetes, diamond kategóriás sexshop webáruház dildó választékából egy nagyobb méretű realiszikus dildóval is izgatja magát Pálinkás Anett. A szex castingon férfival is szexel análszex pozitúrában, és orálszex a befejezése az amatőr szexnek.

palinkas-anett-szexshop-dildot-szeret

Először Kleopátra egyiptomi királynő készíttetett magának dildót. Üreges tököt töltetett meg dühös méhekkel, állandó mérges zümmögésük, kényszeredett, szabadulni képtelen őrült cikázásuk rezegtette a tartályt. Persze, ha valahogy elszabadultak volna a királynő testében! Mindegy, a jól viselkedő nők sohasem írtak történelmet.
Míg Kleopátra megtartotta magának kedvenc játékszerét, addig a jó doktor forgalmazni kezdte. Hatalmas szerkezetet képzeljünk el, így a kielégületlen nők egy darabig még továbbra is a rendelőket látogatták. Aztán egyre kisebbé vált, végül haza is lehetett vinni, és így jutottunk el a szexshopokban kapható vibrátorok és dildók világába.
Önkielégítés nőknél: A vagina ingerlése egyszerűen azért jó, mert olyan, mintha beléd hatolna valaki. Rengeteg fajta vibrátort és műfütyit lehet kapni, de ha valami kevésbé komplikáltat szeretnél, vannak teljesen letisztult formájúak is. A legnagyobb amerikai segédeszköz gyártó cég felmérése szerint a nők 92 %-a magához nyúl rendszeresen, a legtöbben hetente kétszer vagy háromszor simogatják magukat. A többség a csiklóját izgatja, de bőven akadnak olyanok is, akik a saját ujjaikat vagy dildót dugnak magukba. Csak szeretik a dildójukat, nem?
A Szexplaza.hu online szexshop internetes, diamond kategóriás szexshop webáruház dildó választékából egy nagyobb méretű realiszikus dildóval is izgatja magát Pálinkás Anett. A szex castingon férfival is szexel análszex pozitúrában, és orálszex a befejezése az amatőr szexnek. Pálinkás Anett szerint lehet szeretni, mert jó maszturbálás és szex közben is! Egy dildó, köznyelven műfasz, nem tévesztendő össze a realisztikus vagy stilizált kinézetű vibrátorral, amiben motor található, hogy rezegjen. A teljes Pálinkás Anett pornós anyagot, képeket és videót, SMS-ben fizethető díj ellenében tagok nézhetik meg itt.