Lévai Adrienn melleit lenyomja egy kutya

Egy nő, mondjuk Lévai Ad­rienn és egy kutyus, ez jól bevált recept a sikerhez. Úgy tűnik, a régi mondás ma is működik, legalábbis ezt mutatja a legnépszerűbb magyar Facebook felhasználók listája. A Borsonline nézte meg a hírességek lájkjait.

Bármilyen furcsa ezt leírni, korunk leghíresebb magyarja alighanem egy négylábú, fehér pulikutya. Mark Zuckerberg és felesége 2010-ben szerezte be magának a Beast névre hallgató ebet. A Facebook alapítója három évvel később nejével Magyarországra is ellátogatott egy pulitenyészetre, mert kíváncsiak voltak, milyen egy fekete puli. Beastnek egyébként 2,2 millió rajongója van. A második helyen Lévai Ad­rienn egykori playmate áll: neki közel kétmillió követője van. Sokan meglepődnek ezen, de a modell egyszerű magyarázatot adott nekünk.
– Nagyon sok külföldi munkám van, így rengeteg külföldi rajongóm van. Egy Playboy sorozatom után például 150 ezer új követőm lett – árulta el Lévai Adri aki vibrátorral is szexelt, arról is híres, hogy rendszeresen megünnepli melle születésnapját. Posztjai ennek megfelelően leginkább mellben erősek.
Harmadik helyen Schobert Norbi és Rubint Réka áll. Utána jön Orbán Viktor, Vona Gábor, Mesterházy Attila.