Lindsay Lohan drogtól vagy fáradságtól elájult

A Liz Taylor életrajzi filmjén dolgozó Lindsay Lohan eszméletét vesztette egy forgatási szünetben. Sejthető, hogy megint kábítószerhez nyúlt, ám a produkció cáfolja a vádakat. Lindsay sajtósa szerint minden rendben, de Hollywoodban arról beszélnek, hogy a színésznő újra drogozik.
Lindsay Lohanre egyes források szerint eszméletlenül találtak rá a Kaliforniában található Marina Del Rey-i Ritz Carlton hotelben. A nemrég még drogügyekkel és börtönbüntetése letöltésével kínlódó színésznő éppen karrierje újjáépítésén munkálkodik, és egy Liz Taylorról szóló életrajzi filmben kapott főszerepet, melynek már zajlanak a munkálatai.
A huszonöt éves botrányhősről már mindenki elhitte, hogy képes volt felülkerekedni bűnös évein, ám Hollywoodban máris azt suttogják, hogy az ifjú díva megint kábítószereket használ. Lohan sajtósa persze cáfolta a pletykákat.
– Lohan kisasszony este héttől reggel nyolcig forgatott. Teljesen kimerült, és elvonult a szobájába aludni. A stáb, amikor nem érte utol, aggódni kezdett érte, ezért hívták a mentőket. Ám a színésznő csupán aludt, így meg is állapították, hogy semmi baja sincs, csak rendkívül kimerült, és csekély mértékben kiszáradt – nyilatkozta a szóvivő.