Liptai Claudia újra pénzt keres a testével is

Liptai Claudia édesapja Lipták István, édesanyja Sánta Ilona. 1988-ban tehetsége ellenére, rossz magaviselete és számos igazolatlan órája miatt eltanácsolták a Kaffka Margit Gimnázium képzőművészeti szakáról. 1989–1993 között egyebek mellett, számítógépes tenyérjóslásból tartotta fenn magát. Közben két évig egy esti gimnáziumban megtanulta a négyéves középiskolai tananyagot és leérettségizett, majd az érettségi után sikeresen elvégezte a középfokú, OKJ-s bizonyítványt adó Gór Nagy Mária Színitanodát. 1993 és 1997 között pedig elvégezte a Színház- és Filmművészeti Főiskolát is, megszerezve főiskolai színművészeti diplomáját.
Liptai Claudia is felszabadult, mosolygós és gyönyörű a Triumph fehérnműs képeken. Talán még sosem volt ennyire jó formában mondja, de tekergetni kell a hájas testét egy pulóverrel. Smink nélkül itt nézheted meg a meztelen fotózást is vállaló művésznőt.
– Amit a képeken látnak, az abszolút tükrözi az akkori hangulatomat – mondta Liptai Klaudia, aki készült a fotózásra. – Jógáztam, és az előtte lévő egy hétben megpróbáltam még inkább szigorúbb lenni magamhoz, leginkább étkezés terén.

liptai-claudia-takargatja-a-hajas-hasat

Ezek a fotók sokakat megerősítenek abban, hogy a színésznő-műsorvezetőnő igazi szexszimbólum. Claudiának erről is megvan a véleménye.
– Ez egy ambivalens dolog, mert melyik nőnek nem esne jól, ha annak tartják? Fantasztikus érzés, hogy ezt gondolják rólam, és amikor éppen magamról nem gondolkozom túl pozitívan, az emberek támogatása felvidít. A kislányommal, Pankával mindent megbeszélünk. Erről is szó esett köztünk, és pont úgy beszélt, ahogy az egy 9 évestől elvárható. Annyit mondott erre a szexszimbólum dologra, hogy „pfuj” – mosolygott Liptai Claudia, aki már nem élvezkedik Szabó Benjáminnal.