Magyar celebek falatnyi bikiniben

Amerikában annyira elhíresült és a szépségversenyeken szereplő gyerekek körében gyakran használt, barnítás, most már Magyarországon is hódít. Ennél a barnítási folyamatnál is teljesen meztelenre kell vetkőzni ahhoz, hogy ne legyünk foltosak, és hogy mindenhol lebarnulhassunk.
Magyar celebjeink így pucérkodtak amennyire nem szégyellték testüket.
Csokibarnán januárban, szolárium nélkül? Miért ne? A hazai hírességek bemutatták, hogyan kell, és a végeredményt is megcsodálhatjuk, természetesen kellőképp nekivetkőzve! Az ember nem csak nyáron szereti, ha bőrszíne napsütötte, hanem télen is.
Így vannak ezzel hírességeink is, akik egy újfajta módszerrel pár perc alatt elérték a kívánt barnaságukat. Egy szórópisztoly segítségével pillanatok alatt, több árnyalattal is megváltozott a bőrszínük. Ezt próbálták ki a New Marylin szalonban a sztárok. VV Veronika párjával, VV Cristofellel együtt próbálta ki a Tanity módszert.
Mindketten nagy szolárium rajongók, de a lefújás után elárulták, hogy ilyen barnák még sohasem voltak, és szinte szerelmesek a bőrszínükbe. A két celeb el sem mozdult egymás mellől, még egymáson is kipróbálták a szórópisztolyt, mindenki nagy örömére. A cikk itt folytatódik tovább.
További celebek a témában: Bódi Sylvi és Pantinchin Edina meztelenkednek – Keleti Györgyi többször nyomult a médiában – Lilu – Kovalcsik Ildikó – Szopjatok le mind – Fogarasy Mariann Playboy modell – Araboknak is árulták a celeb és szépségkirálynő választások csajait – Menjünk dubajozni, kevés az arab kurva! – Cameron Diaz tizenhárom évesen már drogozott aztán pornózott – Csisztu Zsuzsa peres ügyei – Cicciolina, Staller Ilona is dubajozó kurva volt – Nehezen tágul a pinája a plázacicának Szexpláza pornóforgatáson