Magyar DVD filmek is kaphatók az INTIM CENTER szexshopban, kölcsönzés és csere is

Az Intim Center Budapest, Károly krt. 14. sz. alatti sex shop hatalmas pornófilm és szexfilm választékából vásárolhatsz, kölcsönözhetsz, cserélhetsz. Adult DVD film eladás, kölcsönzés, csere!

DVD_film_valasztek_Intim_Center

A legnagyobb probléma a pornónézéssel egy párkapcsolatban az, ha ezt titokban próbáljuk tartani a partnerünk előtt. Leginkább a nők szoktak kiakadni ezen a dolgon, úgy érzik ugyanis, hogy a pasi rejteget előlük valamit és/vagy a filmekben szereplő csajokra vágynak. Nem kell hát titkolni ezt a szokást, beszéljen róla, vagy legalábbis ne tűnjön úgy az egész, mintha nem akarná, hogy párja tudjon erről. Sőt, ha van rá mód, hozza meg az ő kedvét is, nézzenek együtt felnőttfilmeket!
Az alábbiakban olyan pároknak adunk tippeket, akik már döntöttek a közös pornó nézésről, de mivel ez lesz az első ilyen alkalom, nem tudják, hogyan kezdjenek bele, mit is kellene csinálniuk innentől kezdve.
– Beszéljék meg, milyen típusú filmeket favorizálnak. Ebből egyébként sok mindent meg lehet tudni a másik szexuális fantáziáiról, vágyairól.
– Ne az válassza ki elsőként a filmet, akinek az ötlete volt az egész. Ezt eleinte arra kell hagyni, aki csak rábólintott a dologra, esetleg csak vonakodva egyezett bele, de mindenképp közös megegyezésen alapuljon a műfaj, egyik fél se érezze, hogy olyat erőszakoltak rá, amit őt nem is szeretne látni.
– Ha nem is mindketten, valamelyik fél biztosan zavarban fogja magát érezni az első alkalmakkor, hagyjuk hát feloldódni a másikat. Ha kritizálni akarja a szereplőket, hadd kritizálja, de az sem gond, ha a jeleneteken eleinte csak elpoénkodnak.
– Legyen türelmes. Lehet, hogy csak többszöri nekifutásra jön össze az elképzelés.
– Filmezés közben beszéljék meg, milyen pózokat, mozdulatokat lehetne beépíteni a szexuális életükbe, amikre eddig még nem volt mód.
– Ha már képesek ellazulni, nyúljon a partneréhez vagy saját magához, kezdeményezze a szexet.
– Ne kapcsolja ki a filmet akkor sem, ha partnere már teljesen felizgult. A közös pornónézés nemcsak jó előjáték, de az egész aktust is feldobhatja.
– Találjanak ki különböző játékokat, például utánozzák a filmbéli pózokat. A nők többsége valószínűleg nem akarja majd az extrém pózokat és a kemény jeleneteket, de ez érthető. Vagy csak hagyja filmezni partnerét, miközben orálisan kielégíti.
– Szex után beszéljék meg a történteket: fel tudott-e izgulni a másik, adott-e plusz élményt ez az egész. Érzékeny nőkben azért érdemes tudatosítani ilyenkor, hogy rá vágynak, és nem a plasztikázott pornószínésznőkre, akik igazából csak szexuális eszközök.
– Ha mindkettőjüknek bejött a dolog, ismételjék meg, de arra vigyázzanak, hogy a pornófilmezést ne vigyék túlzásba.
Az INTIM CENTER szexshop üzletben az alábbi gyártók filmjeiből válogathatsz minden kategórában: Horny-Heaven, Madison, Sunset Media, Ara, Mile High, Gia adore, TVX, Fema, Odyssey Group, Sunshine, Knockout, XL-media, Shots video, Diablo, Toro, Hot sex, GGG John Tompson, Musketier media, Goldlight, Filmco, Inflagranti, Staviss Gmbh, Digital sin, Sticky video, DBA, Pleasure, Busen, Boss, Kappavideo, MMV Multi Media Verlog, Barracuda, Anabolic video, Jules Jordan video, Release, Heatwave, EVS, Kick Ass Pictures, Sunset media, Topscore BV., Create-X, Colmax, Zerq tolerance, Filthy film, Manni-Moneto, Hustler, Woodman, Source media, Manga Film, Trimax-video, Brazzers, Channel 69, Beate Uhse, Third degree, Vivid, Puaka, Harmony, Platinum, Girlfriens, Abby, Purzel, Madison, Gia Adore, Private, Michael Ninn, Colt studio, Bacchus, Inferno, Testosteron, Sparta, Falcon studios, Third Wolrld Media, 21th Sextury, Kinkrew, BB-video, Videorama, MJP, Scala, CXS, Foxy media, Be Me Fi., Playhouse, Doma video, Erotis division, Andrew Blake, Marguis media, DBM, Club Jenna, Cinemaplay, Doghouse Digital, Tabu, Score Group, Madison, Interrogation, Extreme torture, Inquisition Live, Jugendverbot, Off-limits media, Erotic planet, Inside media, Fetishpoint, Z- faktor, Syren, Kink.com, S.P.I., Erotix, MIB, Megafilm Company, GC, Jewell Marceau, MVW, Homegrown video, Goldwinsex, Robert Hill Releasing.
DVD eladás, kölcsönzés, csere! A legismertebb magyar felnőttfilmes lányok szerepelnek a pornó dvd filmeken, amelyek a Szexpláza.hu szexshop online sex webáruház választékából megrendelhetők. Ha szeretnél akkor vagy rendeld meg azt, vagy azokat amelyik tetszik az eladó pornó DVD választékból, vagy ha személyesen vennéd meg, az sem gond a Sexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Itt több mint 6000 DVD film kölcsönözhető, cserélhető, kabinban nézhető!

Rocco-es-Michelle-DVD-rendeles-cikk

Nézzük a filmeket: A Rocco és Michelle filmben van Michelle Wild híres wc-kagylós jelenete Rocco Siffredivel, ahol két nagy farok análisan és vaginálisan, brutálisan megdugja. Ezt és összes többi ikonikus adult filmet, az Astoriánál található budapesti sexshop boltban mevásárolhatod. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert több ezer DVD film van minden témakörben. DVD vásárlás, csere, kölcsönzés! A cím Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Rocco és Michelle Wild pornó DVD Szexxx pornófim magyar lányokkal Sexy wellness magyar pornó DVD film Magyar pornóslányokkal, Superstars Wild Girls DVD film Fuck me throat, mély torok pornófilm magyar szereplőkkel Pergamen, pornó DVD film Leszbikus sztárok, pornófilm magyar szereplőkkel Kiss me, Luxx pornófilm Kalózrádió, magyar pornófilm Kísértések medálja, pornó DVD Kettős behatolás film, magyar pornó David home sex, pornófilm magyar csajokkal A vágy színháza magyar pornófilm Magyar pornós csajokkal, Crazy DP girls film Maya Gold best of pornófilm Álom vagy valóság pornófilm

A filmekben szerepelnek az ismertebb magyar pornószínésznők, a magyar pornó fénykorából: Michelle Wild híres dugása Rocco Siffredivel a Rocco és Michelle című pornófilm egyik jelenete a DVD-n.
Annak idején még sokkal maradandóbb pornókat sikerült összehozni: itt van például a Kovi által jegyzett Kalózrádió, az isteni Michelle Wild főszereplésével, amiben nem csak a szereplők voltak legendásak, hanem a tökéletesen ügyefogyott sztori is. A projekt természetesen egy kalózrádióról szól, ami a Kalózok című rettenetes magyar mozifilmhez hasonlóan meghatározhatatlan helyrekről sugározza az éterbe adását. Kovi verziójában természetesen ordas kúrásokat közvetítenek, ráadásul igazán nagy beleéléssel.
Ennél több nem is kell a minőségi szórakozáshoz, nosztalgiázzon egy kattintással!