Már nem csak kisgyereket szopatnak, droggal is foglalkoznak papok

Két férfi tartanak fogva, a francia rendőrség, miután négy kiló kokaint és kannabiszt találtak elrejtve egy hivatalos vatikáni autó diplomáciai rendszámmal. Francia rádióhálózat RTL mondta a járművet, amely tartozott argentin bíboros Jorge Mejia, elment a karbantartásra, néhány nappal azelőtt abbahagyta. A nyugdíjas 91 éves könyvtáros emeritus jelenleg ágyhoz kötött szívinfarktus.

Vatikan-pap-es-rendor-drogfogas

Két olasz férfi, 30 éves és 41, azt tartják, hogy felvette az autót, és hajtott, hogy Spanyolországba, ahol azok állítólag gyűjtött négy kiló kokaint és 150 és 200 gramm kannabisz.
A páros állítólag verte vissza Franciaországba a táv félretett az autó, mivel meggyőződésük szerint a diplomata rendszámú védené őket a keresett határán.
Azonban vámosok megállította a kocsit egy rutin ellenőrzés ahogy végighaladt Chambéry, a határ közelében, Svájcban és Olaszországban, vasárnap, amikor felfedezték a tiltott készletek. A rendőrség vizsgálatot indított az esetbewn. A nyilatkozatot, a Szentszék megerősítette annak egyik járművek állította meg a francia vámtisztek gyógyszerekkel a fedélzetén, de hangsúlyozta, hogy nincs személyzet közvetlenül részt vettek, a cikk itt.
Cikkek a témában: Gyerekekkel szexelő papok után nyomoznak – Az egyház és a gyerekzaklató pedofil papok viszonya – Elfogatóparancs a pedofilbotrányos papság pápája, XVI Benedek ellen szex miatt – Szexpartizó papok miatt mondhatott le a pápa – A pápa bűnrészes a pedofil papok ügyében – Homoszexuális orgiák a Vatikánban is többször – Sex, hazugság, reverenda: főpapok fedezték a püspök titkait – Pedofil nyomozás egy apácák által vezetett intézményben – 21 pedofilgyanús papot függesztettek fel – Lázadozik a volt pécsi püspök: médiaháború folyik ellenem – A püspökségnek volt fekete kasszája is – Feljelentések után lemondott a püspök – Szexbotrány és sikkasztás ügye van a pécsi püspöknek – Az egyházi pedofilbotrányok igazából melegügyek – Az erőszakolta meg a gyerekeket, aki csak akarta – Papi szex, oltár előtt szopatta a pap, 80 ezer Ft-ot kapott, cikk itt. A fiú állítása szerint meg is dugta a papot. Pénzért mindenre kapható, riport készítés közben megdugta az anyját is. Templomban szopott a homoszexuális pap – 12 éves kislányt gyalázott meg a pap – Pedofil képek a plébánián – Szexuális molesztálási botrány Hollandiában – Feljelentések után lemondott a püspök – Oltáron szexelt a 12 éves kislánnyal a pap – Vak gyerekeket erőszakoltak meg katolikus papok – Az banán volt, nem a péniszem, mondja a pedofil pap – A papi pedofília áldozatai tüntettek Rómában – Szexbotrány és sikkasztás ügye van a pécsi püspöknek – Buzibárokba járnak a papok – Pedó pornótól hangos a Vatikán – Oltár előtt fajtalankodott az idős pedofil pap videóval – Pedofilbotrány miatt házkutatás a bíborosoknál – Brazíliában pedofíliával gyanúsítanak egy lengyel papot – Pedofília miatt távozhat augsburgi püspök – Elnézést kért a gyerekmolesztálásokért a pápa – A pedofília nem csak a katolikusoké – Férfiprostikra költötte lopott millióit a buzi pap – Papi pedofília az olasz papokkal is – Homoszexuális papok – A pedofília nem csak a katolikusoké – Minden katolikus gyülekezetre jutott egy pedofil vagy buzi – Buzi papok, terhes apáca sokkolja Vatikánt – Az egyház és gyerekzaklató papok önvizsgálata – Oltáron szexelt a 12 éves kislánnyal a pap – Vak gyerekeket erőszakoltak meg katolikus papok – Az banán volt, nem a péniszem, mondja a pedofil pap – A papi pedofília áldozatai tüntettek Rómában – Szexbotrány és sikkasztás ügye van a pécsi püspöknek – Buzibárokba járnak a papok – Pedó pornótól hangos a Vatikán – Oltár előtt fajtalankodott az idős pedofil pap videóval – Pedofilbotrány miatt házkutatás a bíborosoknál – Brazíliában pedofíliával gyanúsítanak egy lengyel papot – Pedofília miatt távozhat augsburgi püspök – Elnézést kért a gyerekmolesztálásokért a pápa – A pedofília nem csak a katolikusoké – Férfiprostikra költötte lopott millióit a buzi pap – Papi pedofília az olasz papokkal is – Homoszexuális papok – A pedofília nem csak a katolikusoké – Minden katolikus gyülekezetre jutott egy pedofil vagy buzi – Buzi papok, terhes apáca sokkolja Vatikánt.