Máris az éjszakában Keleti Györgyi?

keleti-gyorgyi-kozmix-lanyi-lalaKeleti Györgyi elesetten bolyongott az éjszakában, miután párja, Lányi Lala szakított vele. Elveszettnek és rosszkedvűnek tűnt. A Bors megpróbálta megtudni az okát. Budapest egyik népszerű parti helyszínén látták Keleti Györgyit egy újságíró barátjával. A modell fehér farmernadrágot és márkás sportcipőt viselt, a beszámolók szerint egyhelyben állt, kocsikulcsát szorongatva, kissé elveszetten. Nem bulizott, nem ivott és nem is pasizott.
– Felfoghatatlan, hogy már egy szórakozóhelyre sem tehetem be úgy a lábam, hogy abból néhány nap múlva ne legyen újságcikk. A történet egyszerű. Az egyik barátommal ugrottunk be a szórakozóhelyre, miután ő keresett valakit, akinek a nevét nem szeretném nyilvánosságra hozni. Megtalálta, és el is jöttünk. Mivel autóval voltam, és rövid ideig tartózkodtam a szórakozóhelyen, ezért semmit nem fogyasztottam. Fáradt is voltam, talán ezért láthattak elveszettnek – mondta Keleti Györgyi, akit a hírek szerint nagyon megviselt, hogy a Kozmix frontembere, Lányi Lala szakított vele. Mély érzelmek kötötték a zenészhez, és még bízik abban, hogy egyszer valaha egy pár lehetnek, tudatta lapunkkal Györgyi egyik ismerőse.
– Már másfél évvel ezelőtt megfogadtam, hogy a magánéletemről nem beszélek, így nem is szeretném kommentálni ezt a hírt. Sejtelmem sincs, hogy az ilyen típusú információk honnan és kiktől származhatnak. Ezek nagyon bosszantanak, mert úgy érzem, bárhol is legyek, állandóan a figyelem középpontjában vagyok. Nem értem, miért vagyok annyira érdekes, hogy mindenki azt nézze, mit csinálok. Miért nem foglalkozik mindenki a saját ügyeivel? A dolgok folyamatosan változnak, semmi sem állandó. Csak a hozzám közel állók, a szüleim ismerik az életem részleteit, és ez továbbra is így marad – mondta Györgyi.

Vélemény, hozzászólás?