Metzker Viki fotózás

Metzker Viki mostanában Németországban turnézik DJ-ként, többek között a német Maxim támogatásával, így viszonylag kézenfekvő volt az ötlet, hogy az egykori playmate szerepeljen is a lap német kiadásában. A magazin Metzker korábbi, FHM-es képeit akarta első körben megvásárolni, de azokat a modell már korábban eladta reklámcélokra, így új fotósorozatot készítettek, a német turné fotósával.

Metzker várhatóan 1-2 hónap múlva szerepel majd a magazin címlapján, amihez egy több oldalas belső anyag is tartozik majd. A modell az órákon át tartó fotózást jól viselte, bár párszor néhány bazmeg kíséretében hangot adott annak, hogy kezd kijönni a rutinból, hogy nyakatekert pózokban tartsa magát percekig. A képek a fotózáson készültek, nem ezek lesznek a magazinban látható képek.
Metzker Viki szex, erotika, bulvár: Metzker Viki és Daniludisz Niki közösen pózol – Metzker Viki erotikus werkvideó – Metzker Viki megint megmutatta  – Metzker Viki Dj és modell egy divatcég arca lett – Metzker Viki melleivel búcsúzik az FHM – Keleti Györgyi és Metzker Viki kurtizánok fotózása

Vélemény, hozzászólás?