Nem hallgatott Dubairól – Molnár Anikó fenyegetések elé néz?

El kellene gondolkodni azon, hogy fiatal lányok miből ülnek sokmilliós kocsikban és viselnek több százezres ruhákat – fejtette ki nemrég Molnár Anikó, aki maga is járt Dubaiban pénzért. A volt villalakó miatt elszabadultak az indulatok…
El kellene gondolkodni azon, hogy fiatal lányok miből ülnek sokmilliós kocsikban és viselnek több százezres ruhákat – fejtette ki nemrég Molnár Anikó, aki maga is járt Dubaiban pénzért. A volt villalakó miatt elszabadultak az indulatok…

Hétvégenként több, itthon modellként dolgozó lány utazik Dubaiba pénzt keresni – mondta el Molnár Anikó. Ezek a lányok valószínűleg már korábban is aggódtak, hogy egyszercsak előáll valaki, aki mindent tud.

Az egykori villalakó nemrég elárulta, hogy ő maga egyszer járt Dubaiban, egy hercegségben, ahol kétmillió forintot kapott, ráadásul szex nélkül – adta hírül a Hot! magazin.Az interneten Anikó mondatai után több olyan hozzászólás született, hogy az egyik legismertebb hazai modellügynökség vezetője is tudna mesélni.

 

A férfi nem tagadja, szinte minden ismert lány náluk kezdett, ők indították el őket a pályán, Anikót is. Az ügynökség szerez munkát a lányoknak, de megválogatják, mire közvetítik ki őket, bárba konzumálni, lakásra egyáltalán nem!

A munkák óradíja nem túl magas, úgyhogy ő is tud róla: némelyik modelleknek nem ebből telik a luxusra, hanem mediterrán és egzotikus országokba utazgatásból – de úgy gondolja, ehhez a modellügynökségnek semmi köze – adta hírül a Hot! magazin.

A „modellvilág” Molnár Anikóra haragszik, rettegnek, mióta nyilatkozott. Az általános vélekedés szerint kár volt elővenni az állítólag tíz évvel ezelőtt történt dolgokat.

Az akkori ügyek már el is évültek – jogi nyelven fogalmazva. A tíz évvel ezelőtti Dubai utazást a 18 éves herceg otthonába, és az akkor jelenlevő hölgyeket valószínűleg maga a herceg is elfelejtette már, nyilván nem ez volt az egyetlen ilyen élménye – írja a Hot! magazin.

Anikónak a közelmúltban feltették a kérdést, nem fél-e az adóhivataltól, miután az akkor keresett kétmillió forint után nem fizetett adót – A lány azonban a régmúltra hivatkozva nemet mondott.

A „modellek” azonban lázasan gondolkodnak: vajon mit tudhat Anikó, miről beszéltek neki partikon, mit hallott közös ismerősöktől?

A volt villalakót nem tudják megkérdezni és közvetlenül fenyegetni, ő ugyanis vagy nem veszi fel, vagy kikapcsolja a telefonját. Az idegeskedés egyre fokozódik – adta hírül a Hot! magazin.

2 thoughts on “Nem hallgatott Dubairól – Molnár Anikó fenyegetések elé néz?

Vélemény, hozzászólás?