Nőgyógyász előtt széttettem a lábam

Nőgyógyászati szűrésre voltam berendelve. Délre volt időpontom, de már hamarabb odaértem. Nagyon ideges voltam, hiszen még sosem voltam nőgyógyásznál, pedig már 18 éves vagyok. Hát eljött az idő, behívtak. Beléptem az ajtón, és egy 40-es éveiben járó elég helyes orvossal kerültem szembe. Leültetett, és elkezdett kérdezgetni, hogy mi a panaszom miért mentem, menstruációm hogy áll, szexuális kapcsolataim, védekezési módszereim stb. Miután ezzel végeztünk, kérdezte, hogy aktuális-e egy vizsgálat, ugye válaszoltam, hogy igen.
Mondta, hogy menjek a vetkőzőbe, és alulról teljesen vetkőzzek le, miután levetkőztem, menjek a vizsgálóba. Hát levetkőztem, már nagyon izgultam, mégis az járt egyfolytában a fejemben, hogy mi lesz ha élvezni fogom. Behívott a vizsgálóba, felültem a vizsgálóasztalra, és a lábamat a tartóba tettem.
Teljesen kitárulkoztam az orvosnak, látta szőrtelen puncimat. A puncim elé ült egy kis székre. Egyre izgatottabb lettem. Odajött az orvos segédje, egy nővér. Az orvos először a kacsát használta. Tágított, bedugta az izgatott pinámba az ujját, hatalmas, vastag ujja volt, valami igazán fantasztikus érzés volt, hogy egy orvos ujja az én pinámba van. Ahogy kitágított, benedvesítette a kacsát, és feldugta az amúgy is nedvesedő pinámba. Bedugta tövig, majd szétnyitotta. Az az érzésem volt, hogy istenem de jó érzés, feszítette a puncimat, az orvos és segédje látja a puncimat, ez mind nagyon nagyon izgató volt.
Miután elvégezte a vizsgálatot, kihúzta forró puncimból a kacsát, és felállt. Az orvos teljes erővel felnyomta az egyik ujját, majd a másodikat és később a harmadikat.
Egyre csak ujjazta a pinámat, és engem egyre jobban izgatott, hogy nézi a puncim és ujjazza. Picivel később odaállt mellém, és láttam, hogy meredező farka át akarja szakítani a nadrágját. Belenyúltam a nadrágjába, és kihúztam azt a hatalmas, kemény és szép farkát. Elkezdtem szopni neki, ő pedig egyre jobban nyomta a torkomba. Megdugta a számat, isteni volt. Egyszer csak arra eszmélek, hogy valaki matat a puncimba. Ekkor már nagyon fel voltam izgulva, és folyt a puncimból az a finom, meleg nedű. Odanéztem és az asszisztensnője volt. Nagyon jól nyalta a pinámat, és ujjazott. Kicsivel később helyet cseréltek, elkezdtem nyalni az asszisztensnőjét, egyre jobban, szinte már belefolyt a pinájának a nedve a számba, izgattam a csiklóját, majd elkezdtem ujjazni. Egyre közelebb volt az orgazmushoz, és amikor már ott volt, mégjobban nyaltam azt a finoman ömlő patakot a lába között. Egyszer csak nagyon nagyon elkezdett nyögni, szinte sikított, és elérte az orgazmust. Beleélvezett a számba, nagyon finom volt.
Ahogy a nővérke elment, odament az orvos a lábam közé, a farka sokkal nagyobb volt, mint előtte. A két lábam közé állt, majd egyre jobban ujjazott megint, és nyalta a pinámat. A fantasztikus faszát oda tette a pinám bejáratához, és egyre beljebb-beljebb nyomta. Annyira jó érzés volt. Felkapott az ölébe, és teljesen becsúszott a farka, tövig.Fel-le mozgatott méretes faszán, majd visszatett az ágyra. Kihúzta a farkát,majd megfordultam, és kutyapózba helyezkedtem. Elővette a síkosítót, és bekente a fenekem lukát majd a farkát. Nagyon féltem, hiszen még sohasem dugtak seggbe, és tudtam, hogy ez meg fog történni,éreztem némi félelmet, de annyira fel voltam izgulva, hogy egyre jobban akartam. Odanyomta a fenekemhez a faszát, majd egyre beljebb nyomta. Isteni érzés volt, érezni a fenekem lyukába, hogy tömi, és csak tömi. Egyre hevesebb volt, teljesen kitágult a lyukam. Kivette a farkát, és elkezdte kutyapózba dugni a puncimat, ami már akkora forró volt, és elöntötte a meleg nedv. Tehát bedugta a farkát, és jól megdugta a punámat hátulról, magára húzott. Kihúzta gyorsan a farkát, odajött a fejemhez, és telepumpálta a számat a gecijével.
Nagyon finom volt a gecije. Ismételten odaült a pinámhoz, és elkezdte nyalni, ujjazni, amíg el nem értem az orgazmust. A nagy élvezetembe egyre jobban nyomtam a fejét a pinámba. Meglepetésemre, ahogyan végeztünk hüvelyöblítést végzett. Azóta is nagyon várom, hogy már mehessek a nőgyógyászhoz.

Vélemény, hozzászólás?