A nő teste

Az erotikus energia észrevétlenül a nőben van. Aki felszabadítja, csodálatos örömutazást tehet. Most segítünk neked. Íme a lecke. Ismételgesd kedveseddel hetente többször is. A női testnek 15 forró pontja van.

sexy_asian_model_meztelen

Elmesélték nekem egy orvos nyilatkozatát arról, hogy miért nem lett belőle nőgyógyász. A válaszát nagyon érdekesnek találtam, sőt, egészen elbűvölt: bevallotta ugyanis tudatlanságát a női szerveket illetően. Azt mondta, hogy egyszerűen bizonytalannak érezné magát a hüvely(közelé)ben, mert úgy tapasztalta, hogy a női test kiszámíthatatlanul viselkedik az orvosi rendelőben. A sajátosan női szervek nem reagálnak előírásnak megfelelően, mint ahogy a testünk többi része reagál egy kezelésre. A hüvely szeszélyes – és mi tudjuk ezt jól. Mégis különös, hogy az orvostudomány nem bír vele. Nem lehet tudni biztosan, hogy mi okozza a baját, ha beteg, és mitől gyógyul meg végül. Majdhogynem egyéni bánásmódot igényel.
Tetszik nekem, hogy egy olyan ember nyilatkozott így, aki mindenkinél jobban ismeri és érti az emberi testet. Tetszik nekem, mert mindez rólam (is) szól: hogy valaki végre észrevette, hogy talán nem olyan korlátoltan kell közelíteni a női szervekhez és kategorikus fogalmakkal illetni őket. Amikor eszembe jut ez a gondolat, jó érzéssel tölt el, hogy van bennem valami különös, valami Más. És bóknak tekintem. Akkor is, ha a vad feministák valahol most robbannak szét ezektől a gondolatoktól.
Homlok és halánték
A gyengéd éjszaka legszebb nyi­tánya az arc kényeztetése. Kérd meg partneredet, hogy ujjbegyei­vel finoman kezdje el masszíroz­ni a homlokodat és a halántékodat Lazító és nyugtató hatása van.
Szemhéj
Meleg ajkak a szemhéjon – ez nagy élvezet. A bőr itt különösen vékony és ingerelhető. A tapasz­talt szeretők tudják: ezeknek a csókoknak nagyon finomaknak, leheletnyinek kell lenniük.
A fül
„A nő szívéhez vezet”- mondja egy francia mondás, ugyanis rengeteg idegvégződés található, közvetlen összekötte­tésben az agy örömközpontjával. Hagyd tehát, ha partnered harap­dálni kezdi fülcimpádat. Bátorít­sd szenvedélyes szavakkal.
Ajak
A száj és az ajkak a legnagyobb nemi izgalmat keltő szervek kö­zé tartoznak. Már a finom, lehe­letnyi csókok is nagyon felizgat­hatják a szerelmeseket. Hát még az erősebb változatok. Próbáld ki!
Nyak, kulcscsontgödröcske
Ha partnered érzéki csókokat ad a nyakadra; vagy ujjbegyével a „sótartón’ dobol, a bőr kipiro­sodik, mert alatta áramlik a vér a nyaki ütőérben. Közbeni izgalmas bizsergést érzel; bein­dultak a szexuális hormonok.
Mell és mellbimbó
Simogatások, csókok, finom masszírozások, nyalogatások – a fantáziátoknak ne szabja­tok határt. Egészen finoman, felhívóan vagy akár hevesen csináljátok, a lényeg, hogy a partnernek jó legyén. Ennek biztos és látható jele is van: a mellbimbó hegyes lesz, a bőr pedig, libabőrös. Vannak nők, akiknek már ettől orgazmusuk lesz.
Karhajlat
A fickók általában lebecsülik ennek a testrésznek a szerepét, ezért nem foglalkoznak vele. Pedig ha tudnák… Már a leg­finomabb érintés is nagy hatás­sal van az érzékekre.
Csukló
Ősi kínai tanítás szerint a csuklóvonal alatt kétujjnyira talál­ható két pont, amelyeket masszírozva növelhető a szexuális étvágy. Partnerednek csak két ujjbegyével kell ezeket a pontokat nyomni.
A kéz
A kezek nagyon tehetségesek a szerelmi játékban. Ezernyi ér­zékelő ponttal vannak felvértezve. Az ujjak között lévő bőr különösen „fogékony”.
Köldök
Vannak nők, akiknek ez a legérzékenyebb pontja. A csiklandósokat persze inkább nevettetni lehet a köldök érintésével.
Csikló és hüvely
Az őröm központja; a legtöbb antennával rendelkezik. Mu­tasd meg partnerednek, hogy nem a durva és nyers mozdula­tok tesznek boldoggá. Irányítsd őt, hogy megtanulja, mi a jó neked. Élvezd, ha nyelvével akar kényeztetni.
G-pont
Akár ujjal, akár hímvesszővel izgatják, a siker biztos. Ez a pont a hüvely elülső falán helyezkedik el. Némelyek szerint nem létezik. Kísérletezzétek ki, melyik tábornak van igaza!
Gerinc
A gerincoszlopban futnak az idegek az agyba, ami a legna­gyobb kéjközpontnak számít. Ha a partner keze a gerinceden vándorol fel és le, hamarosan mozgolódni kezdenek az örömhordozó hormonok.
Fenék
Bár a természet nem látta el túl sok „érzékelővel”, kiváló por­tása a szexuális jelzéseknek. Partnered simogatása, tapogatása elárulja, hogy szereti a testedet, és azt akarja, hogy mindkettőtöknek jó legyen.
Láb
A láb masszírozásával felsza­badul az elfojtott energia, nő az örömérzet. A rüszt, a lábuj­jak és az ujjpárnák nyomkodá­sa, gyúrása csodákra képes. A lábujjak nyalogatása, harapdálása szintén izgató hatá­sú. Próbáljátok ki egyszer; kezdjétek a szerelmi játékot ezen a tájékon.
Érdekesség: a tűz is nőnemű
Évezredekkel ezelőtt az embernek sikerült megszelídítenie az addig korlátlanul uralkodó tüzet. Azóta melegítésre, fűtésre, fűzésre, világításra használjuk. Egyre kevesebbet találkozunk azonban magával a tűzzel.
A legkorábbi tűzhelymaradvá­nyokra Afrikában bukkantak a kutatók. A leletek szerint az ősember már 1,4-1,7 millió évvel ezelőtt ismerte a tűzrakás technikáját. A tűz megszelídíté­se fontos lépés volt az emberi­ség történetében. Nem véletlen, hogy a tűzhöz több, ma is élő hiedelem, képzelet kapcsolódik.
A tűz tisztító hatalma
Számos kultúrában tisztító ké­pességet tulajdonítottak a tűz­nek. Indiában a tűz (vallási értelemben) tisztaságot is jelent. Ugyancsak ezzel a hiedelem­mel magyarázható, hogy a kö­zépkorban a boszorkányokat megégették. Hitték: a tűzben az ördöggel cimboráló asszonyok megtisztulnak, eljuthatnak az Úr színe elé.
A nőiesség jelképe
A kutatók már a századfordu­lón igyekeztek magyarázatot találni, miért tartják több kul­túrában is a tüzet nőneműnek. Freud szerint a tűz leigázása, a tűz feletti uralom érzése ugyan­az a férfi számára, mint a szerel­mi fölény megszerzése. Mások inkább a tűz okozta meleg és a szerelmi hév között kerestek kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?