Nyilvános szex

Te meddig mész el egy jó szexért? Nyilvános szex, public nudity jöhet? Elég neked otthon, ágyban, párnák között, vagy valami izgalmasra vágytok a pároddal? Ha igen, akkor nem árt az óvatosság. Vannak ugyanis olyan szituációk, amelyek törvénybe ütköznek, és könnyen pórul járhattok. Lássuk, a férfiaknak mennyire jön be az, ha nyilvános helyen kerül sor a szexi légyottra. Szex nyilvánosan, te bevállalnád?
– Én űzöm a nyilvános extrém szexet, abban a formában, hogy szeretem, ha sok ember van körülöttem, de nem látnak, nem tudják, hogy szexelek. Rengeteg lehetőség van a témában, és nem is feltétlenül a helyszínek, hanem inkább körülmények az izgalmasak!

– A partneremmel a nagy tömeget kedveljük, ha szexről van szó, pl. a mozit, koncertet, színházat. Igen, már a színházban is volt rá példa, hogy túlléptük a határt, és ha ott nem is volt aktus, azért elég gyorsan érzékelte a többi néző, hogy forr körülöttük a levegő. Koncerten, a tomboló tömeg kellős közepén állva simán lenyomunk egy menetet. Néha látom a csodálkozó arcokat, ahogy ránk merednek, szerintem nem hiszik el azt, amit látnak, de persze senki sem csap botrányt. Van, aki vigyorog, más egy kicsit arrébb húzódik, de olyan is volt, hogy rákérdeztek: beszállhatnak-e?
– A Párommal a kapcsolatunk elején az erdő szélén szexeltünk sokat, meg ott aludtunk is éjszaka, ha már elég meleg volt hozzá az autóban. Egyszer jöttek a rendőrök, hogy mi miért álltunk meg pont itt, mondtuk, hogy még messze van, az otthonunk és megálltunk aludni! Nem nagyon hitték el, ezért kinyitottuk az autót és ott volt az ágynemű, pizsi, tusfürdő, lavór, víz kannában és erre elmosolyodtak, hogy ezek tényleg kompletten csak aludni fognak. S elmentek, de azért megjegyezték, hogy ha bármi történik, akkor ők szóltak, hogy nem a legbiztonságosabb helyett választottuk az alvásra!
– A páromnak és nekem a parkok a gyengéink. Persze igyekszünk olyan helyszínt választani, ahol nem találkozhatunk gyerekekkel, de az nem zavar minket, ha a felnőttek megbámulnak. Nem vetkőzünk le vagy ilyesmi, nincs is rá szükség, mert Andinak spéci ruhadarabjai vannak a nyilvános szexhez: a megfelelő helyen előkészített bugyi, harisnya, sőt nadrág is. Rés éppen ott, ahol kell, és így elég az ölembe ülnie. Néha ártatlanul ‘csak csókolózunk’, vagy a kocogóknak, járókelőknek csak csóknak tűnik, pedig tövig benne vagyok. Tudod, milyen izgalmas érzés ez?
Cikkek a témában: Angelina Crow rendes nevén Acsai Nikolett nyilvános szex a Hősök terén. Hol szexel a magyar szállodán kívül megtudhatod. Magyar csajokkal pornót forgattunk egy háztetőn szex magyar lányokkal.