Pedofil volt VV Márki Zsuzsi édesapja

A bomba nőkből villába jutott Márki Zsuzsi alig néhány hónapos volt, amikor a nővérét molesztálta az apjuk. Mindössze két hónapos volt a most 23 éves Márki Zsuzsi, a ValóVillába beszavazott bomba nő, amikor édesapjáról kiderült, hogy molesztálta nővérét.
– Férjhez mentem, megszületett az első lányunk, hét évig nagyon szép életet éltünk, a férjem egy intelligens, okos ember volt. Zsuzsi két hónapos, a nagyobbik lányom pedig ötéves volt, amikor kiderült, hogy a férjem pedofil – vágott bele életük megrázó történetébe a ValóVilág lakójának édesanyja, K. Judit.
Az asszony azonnal összecsomagolt, és gyermekeivel együtt bátyjához költözött hitellel terhelt házukból, férjét pedig feljelentette. A két évig húzódó pereskedés után végül négy év hét hónap börtönbüntetésre ítélték a pedofil apát, aki három évet ült le, majd zaklatni kezdte a nehéz helyzetben élő családot, végül pedig eltűnt.
– Nagyon nehéz volt a két lánnyal, alig kaptunk gyerektartást a börtönből. A bátyámnál laktunk a kisszobában, mert a házat kiadtuk, hogy ki tudjuk fizetni a hitelt. Hároméves sem volt Zsuzsi, amikor visszaköltöztünk a házba – mondta a Blikknek VV Zsuzsi édesanyja, aki a mai napig nehéz körülmények között él fiával.
Hogy mennyire, azt már a nehéz sorsú bomba nő unokatestvérétől, K. Anitától tudtuk meg.
– Sokáig egyáltalán nem volt víz a házban. Most már csak meleg víz nincs, vécé is csak az udvaron. Zsuzsi tizenhat éves korában költözött albérletbe, mint azt édesanyjától megtudtuk, azért, mert a táncos- illetve modellmunkák miatt folyamatosan Budapesten kellett tartózkodnia.
– Még az iskola alatt elkezdett dolgozni, végül is ezért nem fejezte be a középiskolát sem. Az egyik diszkóban meglátták, hogy milyen jól táncol, és munkát ajánlottak neki. Aztán 2007-ben bekerült a Playboyba, a playmate-választáson második lett – mondta Zsuzsi édesanyja, aki kiemelte, lánya rengeteget segít neki. Forrás: Blikk.hu

  MarkiPB-2011-01.jpg MarkiPB-2011-02.jpg MarkiPB-2011-03.jpg MarkiPB-2011-04.jpg MarkiPB-2011-05.jpg MarkiPB-2011-06.jpg MarkiPB-2011-07.jpg MarkiPB-2011-08.jpg MarkiPB-2011-09.jpg MarkiPB-2011-10.jpg MarkiPB-2011-11.jpg

Vélemény, hozzászólás?