Pintér Katalin a jóseggű Black Cat a Woodman castingos lány

Dr Genya fellebbentette a fátylat, a CKM modell Pintér Katalin seggkirályő: „Pantl Péter a CKM magazin föszerkesztöje interjút készített a Tuning Show legjobb seggével. Anál királynőjével. Rengetegen ismerik, de nem polgári nevén. Ő Black Cat, a rutinos tuningcsaj, akit habosan és bikiniben láthatsz a legjobb autós bemutatókon, de sokan nem tudják, hogy Kati imádja ha seggbe baszák, swinger clubokban rendszeresen megfordul.”

A Napiszar is osztja a lányt rendesen: „Pornós kurva a Facebookon. Ma egy kedves ismerősről derült ki, hogy ha élőben is baszhatjuk meg, de videón kiverhetjük rá méretes faszunkat, persze nincs mindenkinek méretes fasza, azok inkább bújjanak el szégyenükben! Pár napja még szerelmes voltam egy seggbe, és arról álmodoztam milyen jó lenne beletolni abba kis fincsi segglyukba a faszt, és jól teleélvezni a végbelét. Igen, Black Cat-ről van szó, aki jó pénzért szaxizik a tuning találkozókon.”

Pintér Kati a siket szépségkirálynővel, Weisz Fannival is fotózták szexi pózokban az egyik autós motoros találkozón. A képeket itt nézheted meg. A cikk folytatása a tagi oldalon itt.