Pirner Alma ex pornós rúdtánc rekordra készül

pirner_almaA világon egyedülálló rekordot szeretne beállítani az ex pornós Pirner Alma és csapata. Pirner a pornóban elég komoly sikereket ért el, anál jeleneteket is vállalt, most lájtosabb műfajban dolgozik. A profi és teljesen amatőr lányokból álló társaság tegnap délután kettő óta egymást váltva rúdtáncol huszonnégy órán át. A sztriptízrudak egyre-másra kerülnek ki az éjszakai klubokból, és egy új mozgásforma hódít szerte a világon. Pörgések és forgások, táncos mozdulatok és koreográfiák a rúd körül, akrobatikus és erőelemek, salsa poledance és pole fitnesz – ez a rúdtánc.
– Ilyen rekordot még soha sehol nem jegyeztek be a világon, remélem, sikerül, amit elterveztünk – mondja Alma, miközben bemutatja, hogyan kell használni a rudat.
A sztriptízvilágbajnok szerint mai világunkban a nőknek nagyon kevés idejük van arra, hogy magukkal foglalkozzanak és igazi nők lehessenek.
– Ez olyan mozgásforma, ami nemcsak a nőiességüknek jelenthet sokat, hanem a testüket is szépíthetik vele. Akik a mi tánciskolánkba járnak, mind azt mondják: sokkal jobban érzik magukat a bőrükben és a kisugárzásuk is megnőtt – állítja Alma. Beszélgetésünk közben egymást váltogatták a szebbnél szebb lányok.
– Ötödéves angol szakos egyetemista vagyok, fél éve kezdtem a rúdtáncot – mondja lapunknak Gráczer Bea, aki nem titkolja, hogy szeretne versenyeken is indulni.
Nagy Renáta feltűnően profin mozgott a rúdon és körülötte, ami persze nem csoda.
– Sztriptíztáncosnő vagyok, és tanítok is Alma iskolájában – árulja el a szőke lány, aki a félórás tánc után el sem fáradt igazából. Rúdtánc videó a művésznővel itt.
[Babes] Pirner Alma mendezseli a Blikk szépségversenyt – Elszakadt Pirner Alma lovaglóizma – Kollár Betti és Pirner Alma – Kollár Betty táncosnő Pirner Alma tanítványa – Mészáros Dóra után Pirner Alma ismét rúdon – Pirner Alma Playboy 2009 június – Pirner Alma oktatta Peller Mariannt – Pirner Alma análszex videó

Vélemény, hozzászólás?