Politikus expornós Kelemen Annával szexelt

kelemen-anna-kelly-lennox-neven.pornozikPolitikus expornós Kelemen Annával szexelt, egy később jobbikos politikusként befutott férfival szexel az 1999-ben forgatott pornóvideóban Annácska. Nagy botrány várható. A politika is megérintette Kelemen Annát: a Bors kiderítette, a nyuszilány erotikus életregényéből senkit nem felejtett ki a múltjából.
– Kelemen Anna is csak akkor döbbent rá, milyen illusztris partnere volt hajdan, amikor a férfi a párt egyik ismert alakjává vált. Ráadásul állítólag nem csak a kamerák előtt sikerült vele összekeverednie az élete során – tette hozzá neve elhallgatását kérő forrásunk, aki munkatársunknak azt is megsúgta, ki az illető.
Hosszas kutatás után sikerült is megtalálnunk egy filmet, ami az ezredforduló környékén készült, és az első olyan alkotások egyike lehet, amelyben Annácska szerepet vállalt. A másfél órás pornófilmben számos csoportos szexjelenet is van, és a videó az internetre is felkerült. Igaz, egy időutazással is felér a megtekintése, hiszen a német cég által gyártott német nyelvű alkotás orosz narrátor közreműködésével látható a világhálón.
Annácska azonban – tetoválásának köszönhetően – könnyen beazonosítható rajta, a négy-öt, húszas éveinek közepén járó fiatalember között pedig felfedezni véltük az említett, későbbi politikust is. Kijelenteni pedig azért merjük, hogy kétséget kizáróan róla lehet szó, mert a film végén is feltüntették a művésznevét, egyéb adatbázisokban pedig a polgári neve is megtalálható az aktívan szerepet vállaló, azaz a kamerák előtt szexelő szereplők között.
A Bors alig egy hónapja írt arról, Kelemen Anna összeszedte éle­tének legmegdöbbentőbb és legpikánsabb szexemlékeit, hogy egy botránykönyvben teregesse ki a szennyest. Az Ulpius-ház honlapjára felkerült ajánlóból már kiderült, nem csak olimpikonok, hírességek és gazdag üzletemberek akadtak Anna hálójába, hanem a politikai elit szereplői is. Cikkünk megjelenésének napján szinte az összes létező párttól kaptunk aggódó hívásokat a könyv szereplői kapcsán. Hogy magukra ismertek-e, esetleg csak a választások előtt ellenfeleik lejáratása miatt érdeklődtek a nevek kapcsán – nem tudhatjuk. Egyelőre.
Szex ügyekben a Jobbik a király – A párt tagjai és szimpatizánsai nem először keverednek pikáns ügyekbe. Tavaly egy bizonyos J. Sándorról, a párt korábbi tagjáról kerültek fel szexuális töltetű képek az internetre. A férfi egy rúdba kapaszkodva műsorozik a fotókon, akkor azzal magyarázta, egy zártkörű szülinapi bulira készült az extrém bemutató.
A párt volt nemzetpolitikai kabinetvezetője, Sz. István egy virslivel töltött vákuumos péniszpumpával pózolt az egyetemi évei alatt készült képen. Négy esztendôvel ezelőtt pedig M. Nikolettről derült ki, hogy korábban mintegy százötven pornófilmben szerepelt. Hasonló múlttal dicsekedhetett K. Zoltán is, aki a ’90-es években közel száz filmben szexelt a kamerák kereszttüzében – írja a Bors.