Pornósból DJ már volt, itt a modellből DJ Kustánczi Lia

Pornósból lett disc jockey Niki Belucci. Most Kustánczi Lia is beállt azon modellek sorába, akik a diszkópult mögött képzelik el a jövőjüket. A korábban énekesnőként debütáló modell nem elégszik meg azzal, hogy egy-egy rendezvény elején vagy végén egy számot elénekeljen, legalább kétórás produkcióval szeretné szórakoztatni a nagyérdeműt.
– Amikor Hozso elkészítette a második számomat, az Egyedült, akkor merült fel, hogy mi lenne, ha a zenéléssel foglalkoznék. Nekem nagyon tetszett az ötlet, így már egy komplett műsorral tudnék szerepelni – tervezget Lia, akit nem zavart, hogy ő is beállt a vetkőzést zenélésre váltó modellek sorába.
– Közgazdászból, cipészből és ügyvédből sem egy van csak, így nem látom problémának, hogy követem a kolléganőimet. Mindenki választhat majd az ízlésének megfelelőt a kínálatból.
További hírek a témában: Kustánczi Lia 2011 – Kustánczi Lia dominának adja elő magát – Kustánczi Lia fehérneműben pózolt – Kustánczi Lia képek – Kustánczi Lia tangás fotók naptáron – Szexi képek Kustánczi Liáról 

Vélemény, hozzászólás?