Pornószínésznő esett ki Charlie Sheen fürdőjéből

A tökrészeg színészt a minap kórházba vitték – korábbi hírek szerint egy prostituálttal töltötte az estét, mielőtt alaposan leitta magát. Charlie Sheen fürdőszobájából azonban egy pornósztár került elő.
Lassan már egyáltalán nem találhatunk semmi csodálkoznivalót azon, hogy a gyönyörű Denise Richards, akitől Charlie Sheen-nek két lánya született, elvált a tomboló életmódot élő színésztől. A sztár nem tudott megkomolyodni, és ma sem tudja rábírni magát a hűségre. Ugyan Denise-től való válása óta újra megnősült, elvette két kisfia anyját, Brooke Mueller-t, kicsapongásainak azonban se vége, se hossza.
A négygyermekes családapa időről-időre újra lebukik prostituáltak vagy valamelyik szemrevaló modell társaságában. Charlie Sheen-t a napokban erősen ittas állapotban szállították kórházba, miután a New York-i Plaza hotel egyik szobájában pucéran találtak rá. A 45 éves sztárt elvitték kijózanodni, s az akkor látottak szerint prostituált járt nála, aki ellopta a pénztárcáját. Amikor azonban jobban körülnéztek a jelenlevők, egy hölgyre bukkantak Sheen fürdőszobájában.
A 22 éves lány pucér volt és azért zárkózott be oda, mert a színész ittasan tombolni kezdett, a székeket és az asztalt is dobálta. Kiderült: a hölgy nem prosti, hanem Capri Anderson, korában Alexis Capri pornószínésznő, aki felháborodott rajta, hogy repedtsarkúnak titulálták. A hotel bárjában találkoztak, majd felvonultak Charlie szobájába. A kellemesnek ígérkező este nem ért túl fényes véget.

Vélemény, hozzászólás?