Pornózott a mentős szóvivő

Nem tagadja a Samaritanus Mentőszolgálat szóvivője: pornóban szerepelt. Dávid Ferenc harminc éve mentőzik, és nem keveri a munkát a szabadidővel.
Ferenc állítja: sokan tudták róla, a mentőszervezet ápoló-szóvivőjéről, amit egy erotikus magazin a címlapján közölt: felnőttfilmekben szerepelt. Három évtizede mentőzik, önkéntes tagja segélyszervezeteknek, több katasztrófasújtott helyen járt. Dávid Ferenc megerősítette lapunknak a magazin értesülését, miszerint szerepelt erotikus tartalmú filmekben a kilencvenes években.
– Nem titkoltam: amikor Magyarországon a nívós cégek sorra forgatták a felnőttfilmeket, kipróbáltam magam ebben az „iparban”. A barátaim és a kollégáim is tudták, nem ítéltek el – mondta.
– Akinek az érzékenységét sérti, az nem kapcsol ilyen csatornára, akit érdekel, nem botránkozik meg rajta. Senkinek sem egy filmszerepem jutott eszébe, akit autóroncsból húztunk elő és az életéért küzdöttünk.
Dávid Ferenc arra tette fel az életét, hogy mentősként betegeken segít itthon, önkéntesként külföldi katasztrófáknál. A két dolgot sohasem keverte, és ezután sem fogja.

Vélemény, hozzászólás?