Punci nyalás, hogyan csináljuk?

Hogyan nyaljunk puncit, ez gyakori kérdés a férfiak között. Van tökéletes nyaláshoz vezető út, gyengéd előjáték, figyelem és ritmusérzék. Ha ezekre ráérzel, már nem lehet nagy baj. Azért lehet használni az ujjakat is, sőt szexshop eszközt, vibrátor is. Orális szextippek, férfiaknak.

punci-nyalas-profi-modon

Nem kell rögtön a lényegre térni. A nőknek időt kell hagyni, hogy feloldódjanak, ellazuljanak. Csókolgassa, harapdálja partnerét, nyalogassa, szopogassa a száját, a melleit, fedezze fel a testét a lábujjaktól a homlokáig. Meg fog lepődni mennyi apró, érzékeny kis erogénzónát talál. Tudta például, hogy a térd hátsó része milyen fogékony terület? Próbálja ki. Érdemes figyelni arra, hogy mikor nyelvével lejjebb kalandozik a nő testén, akkor se vonja be a csiklót az előjátékba. Nincs izgatóbb a várakozásnál.
Sok férfi megfeszített nyelvel, vadul támadja meg a csiklót. Ez egy pocsék taktika. Az ellazult nyelv egész felszínét kell használni. Nyalogassa körbe-körbe, fel és le, masszírozza lágyan a klitoriszt. Olvashatunk olyan technikáról, amely az ABC betűinek másolását javasolja a nyelvmozdulatokhoz. Azaz az ABC lenyalását. Vagy rányalását. A dolog kicsit furán hangzik, ráadásul elvonja a figyelmet a nő reakcióiról. Így nem igazán élvezetes. Sok nő szereti, ha nyelv a hüvelyébe is belehatolhastsz. A teljes cikket az Intimcenter szexshop blogban a fenti képre, vagy ide kattintva olvashatod el.
További cikkek a témában: Hogyan nyaljunk ki egy nőt, hogy jó is legyen – Így nyaltok pinát – Felláció és kunnilingváció orálszex mindkét nemnek cikk itt – A szájjal kapcsolatos szex gyönyöre – Örömszerzés kézzel és szájjal.