S/M, szadómazó szex kellékeinek beszerzése és használata

Az S/M, és BDSM szadómazó szex kellékeinek beszerzése és használata, fétis kellékek. A kötözős játékok is ide tartoznak, de a fenekelés vagy az extrém szex is. Legismertebb szereplői a dominák és a szolgák, vagy az urak és s szolgálólányok. Melyik férfi ne szeretné, hogy egy nő a szexben a szolgálataira legyen?

bdsm-szex

A BDSM fogalma. Az alapfogalom egyszerűen behatárolható, hiszen Angol mozaikszavakból áll. Viszont tényleges meghatározása már nehezebb, mert tartalmilag nagyon összetett. Eredete a Power Exchange fordításban talán hatalmi játék lehet. A BDSM, mely három területet ölel át, B&D, D&S, S&M, melyek szervesen kapcsolódnak egymáshoz.

szadomazo-szex-es-kellekek

Ezek: Bondage & Discipline, megkötözés és fegyelmezés. Dominance & Submission, uralkodás és szolgaság. Sadism & Mazochism szadizmus és mazochizmus.
Ma már sorra dőlnek le az évszázados tabuk. Sok szexuális tilalomnak ma már nem látjuk az értelmét, pedig egykoron a társadalom és az egyének védelmében alakultak ki. A szado mazo kellékekről és a fogalmakról a teljes cikkben olvashatsz itt.