Stefanovics Angéla azt mondja, hogy szopjál geci

A színésznő Stefanovics Angéla durva filmjelenetekben szerepelt, Szexpláza bejegyzések itt. A rázós jeleneteket bevállaló Stefanovics Angéla ezekben nagyon szabadszájúan beszél.

Stefanovics Angéla azt mondja, hogy megmossuk a kis faszodad. Szopjál geci, szopjál geci. Ez a nem túl kislányos szöveg, egy internet szerte ismert videóból származik ami cigójány címen vált ismerté. Első megnézés után egyből levonja az ember a következtetést, miszerint egy iszonyatosan koszos, és igénytelen cigánylányt videóztak le amatőr filmesek. Persze ez nem így van, ez megrendezett jelenet.

Stefanovics Angélát a drámatagozatos gimnázium után elsőre felvették a Színművészeti Főiskolára. Eleinte rövidfilmeket készített Végh Zsolttal és Kálmánchelyi Zoltánnal, majd a színészet mellett a forgatókönyvírásba és rendezésbe is belekóstolt. A Budapesti Kamara Színház tagja. Az ország előtt igazán ismertté az egyik bankos tv-reklám tette. 60 éves férfiba szeretett bele a fiatal magyar színésznő! Nyolc évig éltek együtt. Stefanovics Angéla egy nála jóval idősebb férfival élt együtt. A Noé Bárkájában látható meztelenül, a jelenet itt.

Linkek: Film a svájci magyar kurvákról és történeteikről. Stefanovics Angéla a bankreklámos Mónika meztelenkedik ebben a videóban. Uristen@menny.hu teljes videó brutál dumákkal. Megmossuk a kis faszodat… szopjál geci – Stefanovics Angéla mondja megmossuk a kis faszodat és szopjál geci. Videó uristen menny pont hu. Stefanovics Angéla a bankreklámos Mónika meztelenkedik. Stefanovics Angéla kurva az uristen@menny.hu filmben.