Szeretőjét is megcsalta Tévez

Carlos Tévezről, a Manchester City futballistájáról nem mintázható meg a hűséges férfi mintaképe, tudniillik nemcsak a feleségét, de tizenéves szeretőjét is megcsalta.
Carlos Tévez még tavaly szakított a feleségével, Vanessával, akit – bár két leánygyermekük, Katie és Florence folyamatosan zokog az apjuk után – a tizenkilenc éves popénekesnő és színésznő, Brenda Asnicar miatt hagyott faképnél.
Az argentin futballistát legutóbb január 29-én látták együtt egy étteremben együtt falatozni Brendával, akit viszont alighanem kiboríthatott egy tegnapi vallomás. A szőke, dús keblű korábbi argentin Playboy-modell, Claudia Ciardone az Exitoina magazinnak elárulta, tavaly szűrte össze a levet a támadóval, mi több, s ha csak tehették, sülve-főve együtt voltak.
– Tévez a dél-afrikai vb után bevallotta, hogy Brendával képzeli el a jövőt – fogalmazott Ciardione. – Abban a pillanatban közöltem vele, engem akkor felejtsen el. Örökre. Addig azonban velem csalta a szeretőjét.
A dél-amerikai labdarúgó persze élénken tiltakozik most, mondván, Ciardone és az Exitoina is hazudik.
– Csakis Brendáról vagyok hajlandó beszélni – háborgott a futballista, akinek szeretője sem ad hitelt a híreszteléseknek.
– Carlos jól nevelt férfi, kizárt, hogy az én kis macikám ilyen csúnya dologra vetemedett – zárta le a témát Brenda Asnicar, a ki jelek szerint még bízik a csalfa focistában.

Vélemény, hozzászólás?