Szexbaba vállalat elnök és a szukái

A cikket a Google fordította: Találkozik Hideo Tsuchiyával, Japán legöregebb és legtekintélyesebb szexbaba vállalatának az elnökével, Orient Doll. Vagy ne találkozz vele. Majdnem tettem egy történetet erről, és én személy szerint vagyok elég boldog nem találkoztam vele miközben úgy ítéltem az útról, hogy neki van a keze a szilikoncsirke ölén.
A felfújható babák akár 5,000 dollárba kerültek egy fej, és nem mindenki azt akarja egytől, hogy maradjon otthon. Néha neked éppen szükséged van egy összecsapott dologra. Ezért növekvő számú üzlet van Japánban az a strici ők kint ügyfeleknek ugyanaz sokkal az emberi szexipar. A felfújható babában kísérj szolgáltató ipart, a manökenek–bérlés beleteszik sportzsákokba és hozzák a házadnak körülbelül 5000 jen egy óra alatt egy díjáért. Vagy, neked ezzel lehetne egy romantikus hosszú hétvégéd körülbelül 35,000 jenért. (300 dolláros) Not sokkal több egy bérautónál, és sokkal olcsóbb mint vásárló a saját felfújható babád. És ha nem akarod azt a babától, hogy találja meg kint, hogy hol élsz, egy órát odamehetnél egy szerelmi bababérlet-szobához, amit szintén óránként bérelhetnek körülbelül 9,000 jenért. Itt a teljes baba választék.


Igen, tudom. Kölcsönvenni egy használt felfújható babát elég csúnya. Ez emlékeztet engem arra az időre, amit a középiskolámban levő fickókból egy csokor vett, ez a rózsaszín gumiszerű maszturbáláseszköz hívta a barátomat és lehagyta azt körbe.
Manapság a felfújható babák szuperek csúcstechnológiás, csinált puha PVC, uretán, és szilikon arra késztetni őket, hogy igazi nőknek érezzék magukat. Kivesz az igazi nőktől eltérően ezek a hölgyek soha nem panaszkodnak.
Magyarországon az Imtim Center 1052 Budapest, Károly krt 14. alatti sexshop kínálja a legnagyobb szexbaba választékot. Tel: 316-0918.

Vélemény, hozzászólás?