Szexshop Center a belvárosban, Károly krt. 14.

A belvárosi intim szexshop center üzletbe gyakorlatilag minden korosztály jár. Nem csak azok néznek körül az ilyen erotikus boltokban, akik magányosak, hanem azok is, akik fel szeretnék dobni a szexuális életüket. Érdekesség, hogy a nők általában párjukkal vagy barátnőjükkel érkeznek, ám a nemek közti eloszlásban nem mutatkozik nagy különbség. Általában a látogatók 70 százaléka tudja, mit keres, a maradék 30 százalék pedig általában ajándékba szánja a választott terméket.

szexshop-szerkesztoseg-blogiras-es-szex-tanacsok

Minden van, kezdőknek és profiknak, fiataloknak, időseknek, magukat nőnek érző nőknek, férfinak érző férfiaknak, férfinak érző nőknek és nőnek érző férfiaknak. A legjobb szexshopokban kaphatók többek közt kisebb és nagyobb méretű vibrátorok, többféle színben, mindenféle méretben, motor nélkül és motorral, csendes és zenélő verzióban. Sőt, még felcsatolhatót vibrátor és dildó is van többféle, amit mint egy övet, csak fel kell helyezni a derékra és indulhat a buli.
Régebben volt, hogy lesütött szemmel nézett be szexshopba valaki, mert azt gondolta, milyen ciki. Elég kínosnak érezte a szitut, hogy rengeteg műfallosz között nézelődik. Igazából fogalma sem volt, mit akaro, csak a kíváncsiság hajtotta. Pedig egyáltalán nem ciki, ha benéz egy ilyen helyre. Ma már világosan látszik: a szexshopba járás elfogadottá válik. Egy átlagos és extrém szexuális érdeklődéssel megáldott ember is megtalál itt mindent, ami felizgatja a fantáziáját. Vibrátor, szexbaba, szexis fehérneműk, ehető bugyi, sm eszközök, ajándékok, és sorolhatnánk.
Az eredeti cikk szerint az internetes weboldalon sok a kiváncsiskodó, nézelődő. A látogatók kis aránya jut el a vásárlásig, de sokáig olvasgatják az oldalt.
Szexshop blog, vibrátor szóra ezek a leggyakoribb keresések: Anál vibrátor, , , , , , , , , , . A blog szexshop szóra gyarkori keresések: Debrecen szexshop, , , , , , , , , , .
Szexshop online webáruház vibrátor szóra ezek a leggyakoribb keresések: , , , , , , , , , , . Szexshop online webáruház szexshop szóra gyarkori keresések: , , , , , , , , , , .
Felmerül a Gyakori kérdések között, Bemernétek menni egy szexshopba vásárolni vagy csak körülnézni? Lássuk a válaszokat.
– Miért ne? Szétnézel, látsz pár műbránert, szado mazo ostort, maszkokat, porno filmeket, ennyi…  Nem fognak megkéselni! De ha kell valami és cikinek tartanád hogy akárki is ilyen helyen lásson akkor rendelj online szexshopban.
– Szerintem halál ciki lehet, pláne ha meglátná valaki hogy bemegyek oda! Sokan megfordulnak az ilyen boltokban egyáltalán?
– Egy kisvárosban nem, de egyébként simán. Csak nincs pénzem vibrire.
– Nem. Szexuális kultúra kérdése az egész. Az én farkam helyett ne legyen más dolog a nőmben.
– Jártam már pár ország szexshopjában. Ami prűdség nálunk van az emberek fejében, az a ciki.
– Voltam már ilyen helyen, s nem estek le a füleim kifelé jövet. Nincs ebben semmi. Pont olyan belül, mint egy vegyesbolt, a műszaki üzlet, vagy egy butik. A szex az élet természetes része. Ha meglát valaki, akkor mi van? Nem villog egy hatalmas tábla a kapuja felett, hogy te most azzal a céllal mentél be, hogy rádió-távvezérelt vibrátort, meg izolációs maszkot vegyél a barátnődnek, aki veled egynemű, és 40 évvel idősebb. Lehet ilyen helyen csini bugyit, kombinét is kapni, vagy óvszert, de talán még terhességi tesztet is. Ezen felül még lehetsz oda bármi célból, akár adót ellenőrizni…
– Voltam már szexshopban, egyszer. Nem volt kellemetlen, de tény, hogy kicsit feszengtem. Jóllehet 45 éves vagyok. De határozottan nem gáz.
– Voltam is már párszor. Szegeden tanultam. Aki szintén oda járt tudja hány méterre van a szexshop az egyetem egyik épületétől.