Sztárok, szex, kábítószer

winehouse_bedrogozvaA sztárok nem szeretik bevallani, ha hibáztak, főként, amikor kábítószerekről vagy szexről van szó. Inkább ostoba kifogásokat keresnek még akkor is, ha egészen nyilvánvaló, hogy lebuktak. Amikor Lindsay Lohant egy vad buli után átkutatták a rendőrök, egy csomag kokaint találtak a zsebében. A színésznőnek azonban remek magyarázata volt: – Kölcsönkaptam ezt a farmert egy barátomtól, fogalmam sincs, hogy került ide a kokain! – és meg is úszta a letartóztatást.
Aktív társadalmi életet él Boy George, és rengetegen fordulnak meg nála. Így történhetett, hogy nagy mennyiségű kokaint találtak otthonában a zsaruk. – Semmi közöm nincs ehhez! Az a baj, hogy könnyen barátkozom, emiatt kerültem bajba – mentegetőzött az énekes, akit négy hónapra mégis lecsuktak.
Amy Winehouse drogbalhéinak listája végtelen. A múlt évben St. Lucián kitiltották a hotelből, mert négykézláb végigment az éttermen, hogy az asztalokról italt lopjon, mivel a személyzet nem szolgálhatta őt ki. Apja sietett a segítségére, kijelentette: lánya csak viccelt, azért kúszott a padlón, mert lovat utánzott.
– Nem lenne családon belüli erőszak, ha mindenki szívna! Ezért vagyok én is rendszeres fogyasztó – vélekedik George Michael homoszeuális énekes, akinek nem ez volt az egyetlen aranyköpése. A rendőrök kiütve, kocsija mellett találtak rá 2006-ban, s akkor a sok munkára fogta állapotát. A teszt bizonyította: drogozott. Elvették a jogosítványát és közmunkára ítélték.
Kiváló magyarázata volt Paris Hiltonnak is, amikor valami fehér anyaggal az orrában kapták lencsevégre. A szőkeség közölte: Kokain? Dehogy, nem drogozom, porcukor lehetett, ami ráragadt a nózimra a sütitől, amit ettem!
[Bulvár] Faszmániás világhírű celeb pinák

Vélemény, hozzászólás?