Ünnep idején szex, Rácz Linda sztriptíztáncosnő

racz_lindaDrágám, siess, indulunk anyámékhoz! – hangzik a sürgetés. Az embereknek folyamatos rohanás a karácsonyi ünnep, így az egyik legfontosabb dologra, a szexre már nem marad idő és energia. Nem tudunk lazítani. Egy kutatás szerint a karácsonyi ünnepek alatt a párok 60 százaléka tartózkodik a szextől. Az okok között a folytonos rohanás, készülődés, a sok evés, ivás szerepel. Vajon jó ez így?
– Semmiképp – állítja a szexológus – bár a párok ugyanúgy vágynak ilyenkor is az összebújásra – sokan rosszul szervezik meg az életüket.
– Azokra jellemző az önkéntes szexmegvonás, akik hagyják, hogy az élet sodorja őket – magyarázza a szakember, aki szerint a stressz alaposan „elintézi” a férfiakat, hiszen ilyenkor a vegetatív idegrendszer a fejbe és a négy végtagba irányítja a vért, így a merevedéssel is bajok lehetnek. Vajon Rácz Linda, aki leghosszabb sztriptízshow-jával Guinness-rekordot állított fel, kibírja az ünnepeket szex nélkül?
– Nálunk ilyenkor sincs baj – kacsint huncutul Linda, aki azt is elárulja, hogy ha parányi szoknyában tevékenykedik a konyhában, bizony főzés közben is elkapja a párja. Bármennyire is feszített az ünnepi tempó, szex nélkül nem lehet élni.
– Előfordult, hogy a bő családdal, párom, testvérem, anyukámék egy víkendházban pihentünk, ráadásul egy szobában, és amikor mindenki elaludt, mi csöndben egymásnak estünk a földön – meséli a táncosnő, aki szerint senkinek nem szabadna hagynia, hogy a karácsonyi őrület a szex rovására menjen.
Rácz Linda Mészáros Dórával sokat dolgozik együtt, volt hogy jót akartak, és szembesülniük kellett a valós világ véleményével, le riherongyozták őket. Linda igaz sztriptíztáncosnő de egyébként a hűség mintaképe. Annyi pasival feküdt le életében, ahánnyal járt és kirázza a hideg az egyéjszakás kaland gondolatától is. Összejönni a barátaival szokott, de utána évekig velük is marad. Most szilikon ciciket szeretne, mert így még két évig folytathatja a táncot. A sztriptíztáncosnő három és fél éve van együtt jelenlegi párjával, akivel boldog kapcsolatban élnek. Nyíltan mesélt a Velvetnek korábbi kapcsolatairól és pasizási szokásairól is. „Nálam a pasizás kimerül abban, hogy megnézem, ha valaki jól néz ki. Soha életemben nem voltam az a gyorsan ismerkedős típus.” Kissé meglepő egy sztriptíztáncosnőtől, aki már elég nagy gyakorlattal rendelkezik gátlásai levetkőzésében, és minden bizonnyal válogathat is a hódolók között. „Összesen hat kapcsolatom volt életemben, ezekből a legrövidebb is két évig tartott. Nem is feküdtem le soha több pasival, csak ezzel a hattal. Számomra elképzelhetetlen az egyéjszakás kaland, még a gondolatától is kiráz a hideg” – borzongott az életműdíjas táncosnő. „Igazából egyik párommal sem a klasszikus ismerkedéses úton jöttem össze, mindegyiket ismertem már régebbről, sőt szinte minddel barátok voltunk mielőtt egymásba szerettünk.”

Családi szülinap helyett kemény munka
Rácz Linda már több mint 15 éve táncol. Karrierjét testvérével együtt kezdte, édesanyjuk volt a menedzserük. A Rácz-testvérekként elhíresült nővérek már tíz éve űzték az ipart, amikor életműdíjat kaptak, majd nem sokkal ezután, alig három éve Rácz Linda nővére kiszállt, így ő szólóban folytatta pályafutását. „A testvérem visszavonult családot alapítani, normális életre vágyott. Nekem is volt egy próbálkozásom, hogy más életet éljek, elmentem irodába dolgozni. Egy évig sem bírtam, visszavágytam a színpadra. Csak azt az egyet unom benne, hogy nincsenek hétvégéim, még a családi programokon sem tudok részt venni, így most a születésnapomat sem tudtam rendesen megünnepelni a rokonsággal.”

Plasztikai műtét és plusz két év a szakmában
Ennek ellenére a táncosnő úgy érzi, nagyon jó és kényelmes munkája van. Elképzelései szerint még két évig tudja csinálni, de ehhez át kell esnie egy plasztikai operáción. „Most készülök megcsináltatni a melleimet. Már egyszer felvarrattam évekkel ezelőtt, mert lógtak, de most szeretnék bele szilikont is rakatni. Így még belefér két év tánc, mert szerintem a koromnál fiatalabbnak látszom” – vélekedett Rácz Linda. A tavaszi Tomor és Lévai Adrienn kivezetési botrányról elhíresült kiállításon, az Erotika Parádén műsorvezetőként is fellépő táncosnő sosem szerepelt pornóban, a maximum, ameddig elmegy, az a színpadi erotikus műsor és a leszbishow, de ez is elég volt neki arra, hogy ismertté váljon. Érdemei között többek között egy Guiness rekordot is magáénak tudhat, amelyet Judy Neroval állított fel leghosszabb sztriptízműsor kategóriában.

2 thoughts on “Ünnep idején szex, Rácz Linda sztriptíztáncosnő

Comments are closed.