Vádemelést javasol a BRFK a szado-mazo pornófilm ügyében

Véget ért a rendőrség nyomozása az illegális szado-mazo pornófilmforgatás ügyében. A forgatás során brutálisan megvertek egy hétgyerekes nőt egy újpesti stúdióban, ő tett feljelentést tavaly januárban a rendőrségen.
Befejezte a nyomozást a rendőrség a tavaly januárban leleplezett újpesti pornófilmforgatás ügyében, a nyomozás aktáit megküldték az ügyészségnek, közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A rendőrség egy ember ellen javasolt vádemelést súlyos testi sértés bűntettének gyanúja miatt. A XV. kerületi Rendőrkapitányság korábban személyi szabadság megsértése miatt két gyanúsítottal szemben folytatott eljárást.
A rendőrség tavaly januárban jelentette be, hogy egy hétgyermekes anya névtelen levele alapján lelepleztek Újpesten egy illegális szado-mazo pornófilmforgatást. A nő levele egy telefonszámot is tartalmazott, a rendőrök így jutottak el hozzá. Elmondta, hogy munkanélküli és rossz anyagi körülmények között él, ezért elentkezett egy hirdetésre, amelyben „szexmentes, de meztelenül végzendő feladat” szerepelt 100-200 ezer forintos fizetség ígéretével. A hirdetésben olyan munkáról volt szó, amely nem megerőltető, és amelyet nem kell szégyellni.
Az újpesti forgtási helyszínen viszont már azt mondták a nőnek, hogy szado-mazo pornóról van szó, de csak imitálják az ütéseket, neki pedig imitálnia kell a fájdalmat. Szerződést írattak alá vele, de azt ő maga nem kapta meg. Próbafelvétel nélkül azonnal megkezdték a forgatást. Ágyhoz, illetve padhoz kötözték, majd nádpálcával, korbáccsal és egy lapos tárggyal ütlegelni kezdte őt egy másik nő. A megállapodás az volt, hogy amikor valamelyik szereplő szóban jelt ad, leáll a felvétel. Amikor az ütlegelt nő kimondta a megbeszélt mondatot, a bántalmazója ugyan abbahagyta a verést, a producer azonban odalépett, és mindkét nőt verni kezdte. A rendőrség korábbi közlése szerint a producer véresre verte őket. A rendőrség a nyomozás befejezésekor nem közölte, hogy pontosan ki az, aki ellen vádemelést javasoltak az ügyben. Forrás: Index
További cikkek szadómazó témában: Az Auschwitz náci szadómazó film weboldalát meghekkelték – Náci szadómazó pornófilm botrány – Magyar csajok porig alázva. Aki imádja nézni, ahogyan véraláfutásosra vesszőznek egy popót: Fenekelés itt – Butalitás, kínzás, megalázás – Bixip.com fenekelős videó

Vélemény, hozzászólás?