Vagina szépségverseny

Mindenféle szépségversenyről hallottunk már, de olyanról, ahol vaginákat díjaznának, még sosem. Brian Sloane szerint ez nem szexista az esemény. Azért találta ki ezt a vulva versenyt, hogy megtalálja a mintát az Autoblow szopó robot nevű férfi maszturbátorokhoz amit a Szexpláza shopban is vásárolhatsz itt.

vagina-versenyen-a-csaj-mutatja-a-pinajat

Brian Sloantól az Auto Blow feltalálója is. Neki jutott eszébe egy olyan, szuper realisztikus érzést nyújtó szilikon műpunci megalkotása, ami a férfiak számára teljesen olyan érzést nyújt, mint az igazi pina. Nos, ehhez keresett modelleket, egy vagina szépségverseny keretében.

pina-szepsegvereny

A döntős lányokkal Berlinben találkozott, majd a 3D-s szkennelésre is sor került. Az első helyezett vagyis a díjnyertes punci 5000 dollárt, körülbelül másfél millió forintot kapott. A második 2500 dollárt, a harmadik 1250 dollárt nyert. Az Intimcenter szexshop bolgja ír a pina szépségversenyről, a teljes cikket itt olvashatod el.

Pornósztárok testrészeit már mintázták szexuális segédeszköznek intimcenter.com/webshop/vaginak de most szépségversenyt…