A Való Világ egy nagy átbaszás

Ha már a nézők fizetnek a valóvilágos sms-szavazatokért, joggal várják el, hogy mindent tudjanak azokról, akikre pénzt áldoznak. Ez, úgy látszik nem szempont, ugyanis egyre inkább kiderül: senki nem az, akinek mondta magát, és ami még ennél is rosszabb: eddig a csatorna és a média magát mértékadónak hirdető része is mélyen hallgat a nyilvánvaló átverésekről. Most menjünk sorra az ismert kamufigurákon:
László – A “doki”, azaz dr. Lázár László. Valójában egy izraeli-magyar kettős állampolgárságú küzdősport-őrült és katonai kiképző, egy moszados és Sin Bét-kapcsolatokkal rendelkező militáns szervezet magyarországi helytartója, akiről senki nem tudja megmondani, mi a francot keres egy ilyen valóságshow-ban, miért akarja megmutatni az arcát a széles nyilvánosság előtt, és főleg: felelős cégvezetőként miért zárja be önként magát akár hónapokra is egy levegőtlen, kamerákkal megfigyelt házba.
Anikó – Teljes nevén Nádai Anikó, a “rosszkislány” álítólag manikűrös és műköröm-építő, de valójában – és erről is volt itt már szó – egy bajai fiatal színészpalánta, mellesleg főiskolai hallgató.
2009-ben ott lejtett A királynő című RTL Klubos produkcióban, a Starlight Musical Színház idén májusban bemutatott Jelky András csodálatos kalandjai című darabjában is szerepelt, de a 2010-es Miss Hungaryn is megjelent a kifutón.
Nyilván ismeretlenül válogatták be, mert a ValóVilág-válogatáson valahogy mindenkinek rossz az arcmemóriája…

Baukó Éva – A törtető cafka, az állítólagos hostess, Baukó Éva a Viasat3 csatorna 2008-as Bár 2.0 című realityjében tűnt fel először a rúdtáncosok és pornósok között.
A bemutatkozó filmjében azt mondta, hogy a Corvinus Egyetem másodéves hallgatója.
Béci – Nahát, ő az egyik kedvencem. A testvérpárok kategóriájában került be hugával, Gigivel együtt (aki pedig egy Chippendale-showban segédkezett az Erotika Parádén). A srác magát tánctanárként jelölte meg, de ő valójában Rácz Béla, a Young G néven futó rapper.
Egy közösségi portálra feltett fegyveres fotója és roppant meggyőző videója önmagáért beszél, nem is értem, miért nem ezek a motívumok alkották a valóvilágos bemutatkozó klipje vezérmotívumait.

Olivér – Ő meg azonos az Olivér nevű egykori zenetévés műsorvezetővel, akit nyilván a volt vivás Lilu is nagyon jól ismer, bár a beszavazóshow-n ennek a legkisebb jelét nem adta. Vajon miért? Talán azért, mert a srác oda macsó kaszkadőrként érkezett, és ebben a hitben kellett mindenkit tartani.
Simor Olivér egyébként még 2006-ban a hazai élet jelentős rockzenei díjátadójának volt a házigazdája, ekkor még a Viva MegaWatt című műsorát vezette, erről is számos dokumentum tanúskodik. És akkor egy kis színes: tavaly áprilisban három cigány megtámadta Békásmegyeren, megrugdosták, de még megpróbált elmenekülni, ami nem sikerült neki: az egyikük, egy Balog nevű utolérte, és késsel háromszor hátba szúrta, majd elvették tőle a 70 ezer forintját, mobilját, iratait, kulcsait, mindent. Olivéren egy négyórás műtétet hajtottak végre, az összeroncsolódott bordáját meg kivették. Ez volt az igazi kaszkadőrmutatvány.
Amúgy reklámarcként, kompromittáló női ruhában is feltűnt, ami szintén azt bizonyítja, hogy őt is az ismeretlenség homályából válogatták ki tudományos alapon, majd juttatták is be a Villába. Forrás: Borsdaráló

Vélemény, hozzászólás?