Védelmezi megrontóját a 13 éves Boglárka

Hazatért Barna Boglárka, aki azért szökött el otthonról, hogy körözött barátjával, Markó Ádámmal lehessen. A tinivel folytatott viszonya miatt a férfi liliomtiprásért is felel.
Már a rendőrség is kereste Barna Boglárkát, ám édesapjának most nagy kő esett le a szívéről: a 14 éves tini hétfőn este hazament. Barna Istvánban most ellentétes érzések kavarognak.
– Örülök, hogy élve előkerült a legkisebb gyermekem. Másfelől irtózatosan fáj, hogy Bogi visszaélt a szeretetemmel. Szökése után sírva és bűnbánóan tért vissza a körözés alatt álló barátjától. Megértők voltunk vele, sőt visszaváró partit akartunk szervezni. Ehelyett hétfő reggelre újra hűlt helyét, s egy búcsúlevelet találtuk, melyben esetleges halála kapcsán rendelkezett – emlékszik vissza az édesapa.
Boglárka 8 éves volt, amikor szülei elváltak, minden második hétvégét, illetve az iskolai szünetek felét együtt töltötte a papával. A korához képest kifejezetten okos lány azonban egyre önfejűbbé vált, kezelhetetlensége akkor ért csúcsra, amikor megismerkedett a szomszéd fiatalemberrel.
– A 13 éves lányom fél éve jött össze a 25 esztendős Ádámmal. Bár tagadták, hogy barátságnál többről van szó, később kiderült, hogy szexuális kapcsolatot is létesítettek. Ráadásul a lopásokból élő, kábítószerügy miatt börtönre ítélt udvarlót a rendőrök keresik – emlékszik vissza a szülő, aki önmagát is hibáztatja a történtek miatt.
– Többet kellett volna a gyerekemmel lennem. Kész vagyok megbékélni Bogival. Tudom, szerelmesen a fellegekben jár, de le kell zárnia ezt a kapcsolatot, s fel kell adnia bűnöző kedvesét. Forrás: Borsonline.hu

Vélemény, hozzászólás?