Viczián Csilla 50 lányból lett a Miss Balaton

A Miss Balaton by Cosmopolitan szépségversenyen a 21 éves lány Viczián Csilla nyert, még mindig Horváth Éva, Epres Panni és Iszak Eszter segítenek neki, ahogy a többi lánynak is. A Lisszabon melletti Sintrában egy naptárhoz készültek a képek. Milyen jó, hogy Viczián Csillának ilyen egészséges, nőies alakja van.

Átvette nyereményautóját a Miss Balaton by Cosmopolitan győztese. A békéscsabai szépségkirálynő párjával hamarosan a fővárosba költözik. Az úton és a magánéletben is kerüli a konfliktusokat a Balaton királynője. Viczián Csilla jogosítványának megszerzése óta, két éve vezet balesetmentesen, de volt, hogy ez csak egy hajszálon múlt.
– Amikor megszereztem a jogosítványomat, anyukám rögtön a kezembe adta a kocsikulcsot, hogy kipróbálhassam magam élesben is. Később is mindig megkaptam az autót, ha szükségem volt rá, ezért hamar megszereztem a rutint. Alapvetően nyugodt sofőr vagyok, inkább elengedek másokat, mint hogy én kezdjek őrült manőverekbe, egyszer viszont esélyem sem volt előzékenynek lenni. Egy autós mindenféle jelzés nélkül, a semmiből vágott elém, és hirtelen kellett fékeznem, nehogy összeütközzünk. Szerencsére nem történt baj, de nagyon megijedtem – mesélte a szépség a Velvetnek, aki hamarosan már Budapesten utcáin tökéletesíti vezetési technikáját.
– A párom egy fővárosi csapatban kosárlabdázik, a szépségversennyel kapcsolatos teendők és munkák engem is idekötnek, ezért együtt költözünk Budapestre – árulta el Viczián Csilla.
– Rengeteg barátunk, ismerősünk van Szegeden, ezért az első nagyobb utunk oda vezet majd, hogy megmutassuk az új autót. Utána megyünk vissza Békéscsabára, majd amint lehet, csomagolunk és költözünk. Még soha nem vezettem Budapesten, és kicsit tartok tőle, de mivel imádok a kormány mögött ülni, biztosan hamar megszokom – tette hozzá a királynő, akit Horváth Éva, versenykoordinátor is elkísért az autóátadásra.
A segítők és a top 50 lányok: Antal Édua, Bakos Patrícia, Barta Fruzsina, Bazsika Mónika, Benke Lúcia, Benkő Regina, Bertók Fruzsina, Bertók Marianna, Borongics Anett, Brunner Gina, Czibolya Niki, Czibolya Nikolett, Czirók Szintia, Doremalen Anna, Dukai Regina, Elek Orsolya, Epres Panna, Erdélyi Bettina, Gadóczi Nikolett, Gulyás Barbara, Gyuris Csilla, Hegedűs Zoé, Horváth Alexandra, Horváth Éva, Huszár Zsófia, Iszak Eszter, Kelenik Barbara, Kerek Cintia, Kerepesi Réka, Kilián Cintia, Kintner Anita, Kinyik Flóra, Kopasz Leonóra, Kovács Evelin, Lipcsei Betta, Lovas Dóra, Mészáros Petra, Nagy Eszter Leila, Nagy Réka, Oldi Adrienn, Orbán Zsanna, Pfeffer Adrienn, Ricza Alexandra, Ricza Nicoletta, Serfőző Dorottya Tímea, Somogyi Mercédesz, Stankovics Beáta, Szarvas Afrodité, Székely Beáta, Tóth Anett, Török Alexa, Tillinger Tímea, Vajda Violetta, Végh Petra, Viczián Csilla, Vigmann Bernadett.