Voksán Virág Dubajba utazott dolgozni

Az egykori playmatet a divatmágnás, Roberto Cavalli elegáns tengerparti klubjába hívták meg, mint lemezlovast. Dujaról mostanában a dubbajozás botrányról hallunk leginkább. Az út és a meghívás részleteiről Virág az Aktívban mesél.

Virág már járt Dubajban: Dubajban épít karriert Voksán Virág (27). A nemzetközi lemezlovasként dolgozó ex-playmate másokkal ellentétben szívesen beszél arról, hogy milyen jól érezte magát Dubajban.
Nem csoda, az egyik legnépszerűbb klubban zenélt, ám úgy tűnik, nem sokáig marad itthon, ugyanis olyannyira megvoltak elégedve a munkájával, hogy szívesen visszavárják. Virágot különleges ajánlattal lepték meg. A Club 400 tulajdonosai feldobták a labdát: örülnének, ha a bombázó rezidens dj. lenne náluk.
– Pár napja jöttem haza, széles mosollyal az arcomon. Dubaj egyik legelitebb klubjában zenéltem, ahova még bejutni sem egyszerű, csak VIP-listás emberek mehetnek be. Büszke vagyok rá, hogy ott dolgozhattam. Arról nem is beszélve, hogy annyira tetszett nekik, amit csináltam, hogy szeretnének néhány havonta rezidensként alkalmazni – árulta el Virág, majd hozzátette: a napokban dől el a sorsa.
– Amikor mindent pontosan egyeztettünk, februárban megyek vissza egy fellépésre. Ha összejön, gyakran megyek Dubajba, de mindig csak pár napra. Sajnos külföldre a párom nem tud elkísérni, hiszen őt a munkája ide köti, de itthon, amikor csak tud, jön velem mindenhová.

Vélemény, hozzászólás?