Weisz Fanni: Az esélyegyenlőség és a seggmutogatás

Levetkőzött a hallássérült modell,  Weisz Fanni. Külföldi karrierre vágyik Weisz Ági Fanni. A hallássérült modell elbűvölő személyiségével, hihetetlen kitartásával és természetes szépségével eddig sikerrel küzdött le minden akadályt.  A tavalyi közönségdíjas szépségkirálynőt legújabb fotózására az Aktív kamerái is elkísérték, ahol profi stáb segítségével készítették el portfólióját. Fanni elmondta, eddig nem mert nyitni külföld felé, de most elérkezettnek látta az időt, hogy kipróbálja magát az országhatárokon túl is. Elmondta, nagyon élvezte a fotózást, az instrukciókat pedig megpróbálta tökéletesen betartani.
A szépség a siker érdekében átrendezte a napjait is, reggelente edzőteremben kezd, a tolmácsolásban pedig édesanyja segít neki. Bár Fanni alakja irigylésre méltó, elárulta, sok munkája van abban, hogy ilyen jól néz ki – irja a Hír24.hu.
Weisz Ágnes Fanni gyakorlottan pucsít, illegeti magát a fényképezőgép előtt, de a tanga bikinis seggmutató képek készítésénél felmerült a dilemma: a lenge öltözék hogyan egyeztethető össze az esélyegyenlőségi munkájával?