Zenei fesztivál sok dugással

Az olcsó vodkától lerészegedett, erkölcsi normákkal egyáltalán nem rendelkező libsi fiatalok gyűjtőhelye a Kazantip nevezetű beteg fesztivál. A drogosok, szexőrűltek, deviánsok, hedonisták kánaánja.
Mindig bárhol szabad a szex a fesztivál területén belül, így nem kell nagyon meglepődni, ha elkapunk egy párt (ami nem feltétlenül egy férfit és egy nőt jelent) szeretkezés közben egy hangládán, a parton, vagy az orrunk előtt egy bárpulton, miközben valami menő dj-re megy a különböző tudatmódosító szerek hatása alatt a dromedártánc.
A deviáns fesztivál ideje alatt szinte nem látni olyan vendéget, akin teljes öltözék volna, ez az a hely, ahol a betegelméjű szexőrültek kiélhetik beteges hajlamaikat. A Kazantip a Krim-félszigeten kerül megrendezésre a Szovjetunió bukását követő évtől napjainkig, ahol egy elhagyott atomerőmű is található.

Ukrajnában komolyan buliznak, olcsó a vodka, van drog! Az elektronikus zene mellett ugyanis még szabad szexet kínálnak a Kazantipen. A látogatók pedig még szép, hogy élnek vele. Szuper képek a buliról!