Ccontrol Intimate therapy férfi maszturbátor

Klassz maszturbátor, férfiaknak ajánlott, vagina formájú, egyéni erotikus játék. Önkielégítésre és pénisz edzésre kitűnő! Használatával az aktus közbeni önkontroll nagy mértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető.

A termékre nem érkezett kifogás, ha tetszik vásárold meg. Intenzív, szívó élmény és maximális stimuláció. Stabil fogást adó, tusfürdőre emlékeztető tokkal készült, kivehető betéttel ellátott maszturbáló készülék férfiaknak egyenesen a Pipedream-től, kompakt méretben! A ki-be mozgatásnál a légkamrás kialakításnak köszönhetően keletkezik a vákuum, így igényednek megfelelő vákuumot hozhatsz létre, mely lehet erős, vagy gyengéd. A szívó hatás egyszerűen szabályozható a tok tetején  lévő kupak segítségével. A maszturbátor szexkellék bemenete szépen formált szeméremajkakkal és csiklóval készült.

Az önkielégítő eszköz belső betétje szuper rugalmas, puha anyagú, teljesen valósághű, rendkívül realisztikus anyagból készült, mely gyengéden öleli  körbe a hímtagot. A Fanta Flesh nevű, bőrtapintású anyag átveszi a testhőt használat közben, ezáltal is emlékeztet az eredeti érzésre nem csak tapintásában, belső kialakításánál kifejezetten ügyeltek arra, hogy  tökéletesen becsapja az érzékeket.
A kéjnyílás érzékien szűk, de nagyon rugalmas, légkamrás, barázdált, redőzött belsővel készült a nagyobb élvezetért. Higiénikus, könnyen tisztítható a belső betét a tokból kivehető és langyos szappanos vízzel tisztítható! Használatához kizárólag vízbázisú síkosító ajánlott. Tusfürdőre emlékeztető csomagolásának köszönhetően, diszkréten tárolható.

Ez jó választás garantáltan felpezsdíti szexuális életedet.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?