E-stim alapszett csíptetőkkel

Kifejezetten kezdőknek ajánlott elektrostimulációs készlet, mely egy a kézben jól elférő jeladó eszközből és 1 db csíptető párosból áll.
A csipeszek a testfelület bármely arra megfelelő pontjára csíptethetők (mellbimbók, szeméremajkak stb…), arra kell csak ügyelni hogy kellő közelségben legyenek egymáshoz.
Mivel szexbolt és szexwebshop, vagyis online szexshop webáruház is vagyunk, rendeléssel és személyes vásárlással is hozzájuthatsz a termékhez.

A csipeszek szorítóhatása nem jelntős, az fájdalmat nem okoz.
A nem egetrengető, de használható teljesítménnyel rendelkező jeladón több beállítási lehetőség is van.
Egyrészt szabályozhatjuk az impulzusok sűrűségét két állásban, egy másik tekerős (potméteres) szabályzóval pedig az impulzusok eőrsségét állíthatjuk be.
Találunk még egy kapcsolót rajta (in- out) jelzéssel.
Ezt ha out állásba tesszük, akkor az impulzusokat a csatlakoztatott feltétre külde, ha pedig in állsra kapcsolunk, akkor a jeladó készüléken lévő fém érintkezőkre küldi a jeleket.
Ez utóbbi esetben magát a jeladó készüléket használhatjuk a stimulálásra.
Tehát a szett, kettős funkcióval rendelkezik.
Bárhogy is használjuk, javasoljuk egy kevés síkosító használatát, mivel az nagyban megnöveli a vezető (kontakt) hatást, intenzíbbé és biztosabbá téve így a stimulációt.
A csomagban lévő csíptető páros egy jack dugós, elég hosszú vezetékkel csatlakozik a jeladóhoz, a dugó mérete: (1,2 cm x 0, 2 cm)
Hasonló készletek találhatók áruházunkban Fetish Fantasy márkajelzéssel, jóval magasabb áron, nos mi nem nagyon látunk különbséget a dobozok tartalma között.

A csipeszek hossza: 4 cm
A jeladó hossza: 8 cm
Legnagyobb átmérője: 3, 6 cm

A csomag tartalma:

1 db jeladó 
1 db csipősz páros, rajta a kábellel
1 db csuklópánt
1 db CR2032 gombelem

Alacsony feszültséggel működő elektromos stimuláló készülék, de a következő figyelmeztetések a használójára nézve kötelezőek:

Ne használja a készüléket:

ha szívritmus szabályzót visel
ha terhes
a szemhéjakon
sérült bőrfelületen
vízben

A készülék a gyermekek elől elzárandó, csak 18 éven felülieknek.
Ha a használat során bőrirritációt észlel, hagyja abba a műveletet, ne használja közvetlenül a csontoknál lévő bőrfelületen, a teljesítményt fokozatosan növelje, tapasztalja ki a korlátait. Amennyiben a fenti óvintézkedéseket megteszi, akkor nagyszerű élményben lehet része a készülék használata során Önnek és partnerének.
női vagy férfi szexuális áruról!
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?