Femintimate pelvix concept intim-izomzat regeneráló készlet

A gésagolyókhoz hasonló elven működő eszköz a medencefenéki izomzat erősítéséhez.
Különlegessége egyrész formájában rejlik mely jobban alkalmozkodik anatómiailag mint a hagyományos golyó forma, másrészt pedig variálhatóságában.
Ez nem hamisítvány, mert szexshopunk csak eredetit árul!

A kúpos formájú tet középen szétcsavarozható, majd az abban lévő üregbe válaszát szerint helyezhetjük bele a három tarozék golyó valamelyikét, melyek súlya erősen eltérő, így a folyamatos használat melletti fejlődés nem hozza magával az eszköz lecserélését.

Hossza: 6, 3 cm
A belső, cserélhető ballasztgolyók tömege: 9 – 17 – 34 gramm
Tartós kihúzópánt
Anyaga: magas minőségű szilikon
Tároló tasak

A gyakorlat végül is egyszerű: fel kell helyezni a hüvelybe a golyót, vagy páros golyók esetén a golyókat, majd azokat a medencefenék izomzatának megfeszítésével bent kell tartani.
Kezdőknek, eleinte csak néhány percig kell fenntartani őket, néhány hét gyakorlás után hosszabb gyakorlatokat is lehet végezni. Az élvezetek fokozhatja hogy a golyók belsejében egy másik golyó is található melyek mozgása stimulálja a hüvely falán található idegvégződéseket, ez nem minden terméknél van így. Mivel ez egy nagyon intim és egészségügyi szempontból kényes téma, ezért fokozottan oda kell figyelni a használt golyók minőségére, valamint higiéniájára.
Ha megnézted a fotót és a leírást elolvastad, bízunk benne, hogy tetszik az árunk. A gyártója is megbízható!
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?